ΔήμοιΝέαΕιδήσεις

Καταγγελία ΣΕΠΕ «Γ.Σεφέρης»: Ο ΔΕΔΔΗΕ έκοψε το ρεύμα σε γυναίκα άνεργη με παιδί ΑμεΑ στη Νέα Ιωνία

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 26/1

Ο Σύλλογος «Γ.ΣΕΦΕΡΗΣ» αναφέρει ότι σύμφωνα με ενημέρωσή του «ο ΔΕΔΔΗΕ έκοψε το ρεύμα σε γυναίκα άνεργη με παιδί ΑμεΑ στη Νέα Ιωνία και της ζητούν ένα υπέρογκο ποσό για να διακανονιστεί η οφειλή».

Για τον λόγο αυτό καλεί τους πολίτες σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου, στις 09:00, στον ΔΕΔΔΗΕ (Λ. Γαλατσίου 3).

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών σημειώνει:

«Είναι τεράστιες οι ευθύνες της κυβέρνησης, αφού με τις πολιτικές που ακολουθεί, αναγκάζει τον λαό μας να ζει στην φτώχεια και την εξαθλίωση, να ζει μέσα στα σκοτάδια. Οι κυβερνήσεις και οι όμιλοι της ενέργειας, θέλουν να συνηθίσουμε στη βαρυχειμωνιά και στο κρύο.

Δεν θα τους περάσει. Καλούμε τους εργαζόμενους να μην αποδεχτούν να παγώνουν για τα κέρδη τους, αλλά να οργανωθούν στα σωματεία τους και στους συλλόγους τους και να δυναμώσουν την δύναμη τους.

Καλούμε τα σωματεία και τους μαζικούς φορείς της Νέας Ιωνίας σε συντονισμό, να πάρουν αποφάσεις και να είναι εκεί στην κινητοποίηση για να στηρίξουμε την οικογένεια.

Απαιτούμε να ικανοποιηθούν τα δίκαια αιτήματά μας:

  • Άμεση επανασύνδεση του ρεύματος στην οικογένεια και σε όλα τα νοικοκυριά. Κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα.
  • Καμία σκέψη για διακοπή ρεύματος σε οικογένειες που αντιμετωπίζουν οξυμένα προβλήματα (μονογονεϊκές οικογένειες, άνεργοι, συνταξιούχοι, ΑμεΑ κτλ.)
  • Να σταματήσουν άμεσα οι διακοπές ρεύματος σε οικογένειες που αδυνατούν να το πληρώσουν και να επανασυνδεθούν κομμένα ρεύματα
  • Να πάρουν πίσω τις αυξήσεις στα τιμολόγια ρεύματος, φυσικού αερίου, πετρελαίου θέρμανσης
  • Καμία διακοπή παροχής ρεύματος και φυσικού αερίου στις σχολικές μονάδες
  • Ρεύμα φτηνό για το λαό.

Δεν θα επιτρέψουμε να μείνει κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα

Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας. Ένας για όλους και όλοι για έναν».

Show More

Related Articles

Back to top button