ΠολιτισμόςThe V-sideΨυχαγωγίαΕιδήσεις

Στα Παπάκια η ζωή είναι ωραία!

Στο πιο ωραίο μπιστρό της Αθήνας η πιο δυνατή “afterwork” φάση Που; Μεταξύ του κέντρου και των βόρειων γειτονιών της Αθήνας, στη Λ. Μεσογείων (στάση m Χολαργός).

Θα πας είτε με παρέα είτε με το έτερο  ή και μόνος, από το πρωί για καφέ και εξαιρετικό brunch, στο μεσημεριανό διάλλειμα για γεύμα και από νωρίς το βραδάκι για να απολαύσεις τα εξαιρετικά πιάτα, τα μεθυστικά κρασιά και τα πιο ωραία cocktails.

Ανάμεσα στις καλύτερες προτάσεις, η pizza ψημένη σε φούρνο με πέτρα, το ριζότο μανιταριών με λάδι τρούφας και η piccania. Και αξίζει να σημειωθεί ότι τα υλικά επιλεγμένα ένα προς ένα, τα περισσότερα εξ αυτών από Έλληνες παραγωγούς.

Η ποιότητα εξαιρετική και οι τιμές προσαρμοσμένες στη σύγχρονη πραγματικότητα, καθιστώντας το νέο στέκι της Αθήνα προσιτό σε όλους.

Σαν ένα μπιστρό που σέβεται τον εαυτό του, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για το πιο hot bistrot της πόλης, το στοιχείο που ξεχωρίζει είναι η ατμόσφαιρά του. Το πρώτο πράγμα που συναντάς μπαίνοντας, είναι η ανακαινισμένη του «αυλή» η οποία λειτουργεί ως καταφύγιο από βουή της λεωφόρου. Ζωηρά φυτά, αναπαυτικοί καναπέδες και ένα μεγάλο μοναστηριακό τραπέζι δημιουργούν το πιο κατάλληλο περιβάλλον για κουβέντες με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Ίσως το πιο σημαντικό, σε μια πρωτεύουσα που βιώνει καθημερινές δυσκολίες, αλλά και σε μια Αθήνα που θέλει πια να φύγει από τη μιζέρια και να ξαναζήσει. Να ξαναγεννηθεί και, άρα, ξαναγνωριστεί  και να ξανασυζητήσει.

Κι όταν η βραδιά πλησιάζει μεσάνυχτα, μην παραξενευτείς που δυναμώνει η μουσική. Αν θες συνεχίζεις την κουβέντα σου ή πλέον απολαμβάνεις τις ξεχωριστές μουσικές επιλογές του dj στο μπαρ με ένα τελευταίο ποτάκι. Μουσικές από διάφορα είδη και μέρη, αλλά και ελληνικές μοντέρνες ή και πιο λαϊκές. Ανάλογα με τα κέφια των πιστών και τη στιγμή. Για να χαλαρώσουμε τις καθημερινές και για να ξεδώσουμε τα Σαββατοκύριακα. Α, για τα τελευταία, εάν το αποφασίσετε φροντίστε και για την κράτησή σας, ενώ για τις καθημερινές προσέλθετε και χωρίς να το καλοσκεφτείτε για… “afterwork” φάση.

Προσοχή στον Μιχάλη

Στην καρδιά του νέου  Bistro Project βρίσκεται ο δημιουργός του Μιχάλης Βλαχοδημήτρης. Γνωστός και από τη «θητεία» του σε προηγούμενα αθηναϊκά στέκια είναι παραπάνω από φανερό ότι στο τελευταίο στολίδι του έβαλε όλη του την… τέχνη!

Σε μια πρωτεύουσα που ενέχει και ένα στοιχείο μοναχικότητας στα παπάκια η μοναχικότητα μετουσιώνεται σε μοναδικότητα. Δε μένεις για πολύ μόνος σου. Γιατί ο Μιχάλης βρίσκει εκείνο το ιδιαίτερο στοιχείο κάθε προσωπικότητας και “παντρεύει” ανθρώπους από διαφορετικά background, εξωστρεφείς και μη ανθρώπους. Και παρόλο που μπορεί να έχεις πάει μόνος/η για να απολαύσεις τον καφέ ή το κρασί σου, καταλήγεις να φεύγεις έχοντας κερδίσει νέους φίλους, γνωστούς, παρέες. Έτσι, αν έχεις τις κλειστές σου θα πρέπει να ενημερώσεις την υπέροχη παρέα στα Παπάκια. Καθότι η γνωριμία σου με καλλιτέχνες, πετυχημένους επαγγελματίες, διανοούμενους, ακόμα και πολιτικούς, είναι σχεδόν «αναπόφευκτη», στη λογική της συμμετοχής παλιών και νέων θαμώνων στη νέα πολύχρωμη αθηναϊκή παρέα θετικής διάθεσης και ανοιχτής επικοινωνίας.

Στα π@π@κια του Μιχάλη θα φτάσεις είτε με το όχημά σου είτε με τα ΜΜΜ (στάση m Χολαργός), όπου και θα σε υποδεχτούν τα ευγενέστατα κορίτσια και αγόρια του άψογου σέρβις

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button