ΠολιτικήΕλλάδαΝέαΕιδήσεις

Π.Γερουλάνος: “Πολύ καλό το αποτέλεσμα για το ΠΑΣΟΚ”

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Παύλος Γερουλάνος, που εξελέγη στην Α’ Αθηνών μίλησε για τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα του κόμματος στις εκλογές 2023.

«Δεν αμφισβητώ το exit poll αλλά είναι καλό να θυμόμαστε ότι η νύχτα είναι ακόμα στην αρχή της.

Το δεύτερο είναι ότι αν δεν έχουμε σωστή ανάλυση της αποχής δεν ξέρουμε τι έχει γίνει σε ό, τι αφορά την εμπιστοσύνη των κομμάτων και των ψηφοφόρων στα κόμματα.

Ποιοι δεν πήγαν στην κάλπη. Αυτό για μένα είναι πολύ σημαντικό γιατί τα τελευταία δύο χρόνια λείπουν από τις κάλπες δύο εκατομμύρια ψηφοφόροι και δεν αποκλείεται να έχουν προστεθεί κι άλλοι εδώ πέρα», είπε αρχικά ο κ. Γερουλάνος.

Σχετικά με την συμμετοχή στις σημερινές εκλογές είπε:

«Μετά από 4 χρόνια γίνονται εκλογές. Αν έχουμε την ίδια συμμετοχή, αυτό είναι ένα θέμα το οποίο πρέπει να το αναλύσουμε σαφώς . Θεωρώ ότι είναι πολύ καλό αποτέλεσμα για το ΠΑΣΟΚ. Πείτε ό,τι θέλετε το ΠΑΣΟΚ αυξάνει τα ποσοστά του στο 40 με 50%.

Αυτό δεν είναι καθόλου αμελητέο ποσό. Θέλει πολύ δουλειά για να μπορέσεις να αυξήσεις τα ποσοστά σου και να πείσεις ότι η εναλλακτική πρόταση, όταν είχε ως 8% πριν από λίγο καιρό, δεν θα γίνει από τη μια μέρα στην άλλη, θα γίνει σταδιακά.

Είδαμε ένα πρώτο βήμα το οποίο θεωρούμε πάρα πολύ καλό.

Τέλος πρόσθεσε πως: «Πραγματικότητα είναι ότι εμείς δεν είπαμε ποτέ ότι ο στόχος μας είναι το 12%.

Είπαμε ότι ήταν η συνθήκη για συνεργασία. Εδώ το έχουμε ξεπεράσει ακόμα και αυτό το οποίο ήταν ο στόχος μας και ποια ήταν η αύξηση τον καιρό που το ΠΑΣΟΚ διαλυόταν από παντού.

Είναι ένα πολύ σημαντικό ποσοστό για το ΠΑΣΟΚ και αν αυτά είναι τα αποτελέσματα που θα εξελιχθούν, το ΠΑΣΟΚ γίνεται πλέον πόλος για την Κεντροαριστερά και για την επόμενη μέρα».

Show More

Related Articles

Back to top button