ΠολιτικήΕλλάδαΝέαΕιδήσεις

Εκλογές 2023: Ποιοι εκλέγονται στον Βόρειο Τομέα Αθηνών

Και ποιοι στην Α' Αθηνών

Στην Β1′ Βόρειου Τομέα Αθηνών η ΝΔ καταλαμβάνει 9 έδρες, ο ΣΥΡΙΖΑ 3, το ΚΚΕ 2, ενώ ΠΑΣΟΚ και Ελληνική Λύση καταλαμβάνουν από 1 έδρα.

Οι 9 έδρες της ΝΔ πηγαίνουν στους Κωστή Χατζηδάκη, Άδωνι Γεωργιάδη, Νίκη Κεραμέως, Δημήτρη Καιρίδη, Ζωή Ράπτη, Θεόδωρο Ρουσόπουλο, Νίκο Παπαθανάση, Γιώργο Κουμουτσάκο και Άρια Αγάτσα.

Οι 3 έδρες του ΣΥΡΙΖΑ πηγαίνουν στους Αθηνά Λινού, Ευκλείδη Τσακαλώτο και Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.

Οι 2 έδρες του ΚΚΕ πηγαίνουν στους Δημήτρη Κουτσούμπα και Αφροδίτη Κτενά, ενώ 1 έδρα για το ΠΑΣΟΚ παίρνει η Μιλένα Αποστολάκη και 1 για την Ελληνική Λύση ο Βασίλης Βιλιάρδος.

Εκτός μένουν μεταξύ άλλων από τον ΣΥΡΙΖΑ οι Σκουρλέτης, Ζαχαριάδης, Μπαλάφας, Αυλωνίτου, Αθανασίου και Καββαδία και από το ΠΑΣΟΚ ο Ανδρέας Λοβερδος.

Όσον αφορά την Α’ Αθήνας, η ΝΔ καταλαμβάνει 7 έδρες και ο ΣΥΡΙΖΑ 3, ενώ ΚΚΕ, ΠΑΣΟΚ και Ελληνική Λύση καταλαμβάνουν από 1 έδρα.

Οι 7 έδρες της ΝΔ πηγαίνουν στους Κυριάκο Πιερρακάκη, Βασίλη Κικίλια, Όλγα Κεφαλογιάννη, Θανάση Πλεύρη, Νικήτα Κακλαμάνη, Ευάγγελο Συρίγο και Φωτεινή Πιπιλή.

Οι 3 έδρες του ΣΥΡΙΖΑ πηγαίνουν στους Νάσο Ηλιόπουλο, Δημήτρη Τζανακόπουλο και Νίκο Βούτση. Στο ΚΚΕ, τη μια έδρα παίρνει η Λιάνα Κανέλλη, στο ΠΑΣΟΚ τη μια έδρα παίρνει ο Παύλος Γερουλάνος και στην Ελληνική Λύση τη μία έδρα παίρνει ο Βασίλης Γραμμένος.

Εκτός μένουν μετξύ άλλων ο Νίκος Φίλης και ο Χριστόφορος Βερναρδάκης από τον ΣΥΡΙΖΑ, η Κωνσταντίνα Κούνεβα από το ΚΚΕ και ο Κώστας Σκανδαλίδης από το ΠΑΣΟΚ.

Show More

Related Articles

Back to top button