ΠολιτισμόςΔήμοιΠαπάγου-ΧολαργόςΕιδήσεις

Παιδικός διαγωνισμός ζωγραφικής για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

Διοργανώνεται από τον Δήμο Παπάγου- Χολαργού με τίτλο «Άσπρο και Μπλε. ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΟΥ»

Η ιστοσελίδα paidiapaphol.gr, με την υποστήριξη του καταστήματος TECH pen (Εμπορικό Κέντρο Χολαργού) και την συνεργασία της εταιρίας GIOTTO , στο πλαίσιο του εορτασμού για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, διοργανώνει διαγωνισμό παιδικής ζωγραφικής με θέμα: «Άσπρο και Μπλε. ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΟΥ».

Υπό την αιγίδα του Δημάρχου Παπάγου – Χολαργού κ. Ηλία Αποστολόπουλου.

Ο Δήμος Παπάγου- Χολαργού καλεί τα παιδιά, ηλικίας από́ 6 έως 12 ετών, να εμπνευστούν μέσα από μπλε της θάλασσας και το άσπρο των κυμάτων, να αφήσουν τη φαντασία τους ελεύθερη και να αποτυπώσουν στο χαρτί τη δική τους οπτική….

Τα κατάστημα TECH pen  με την συνεργασία της εταιρίας Giotto θα προσφέρει τα υλικά ζωγραφικής στα παιδιά που θα δηλώσουν συμμετοχή στο διαγωνισμό, καθώς επίσης μεγάλες εκπλήξεις και πλούσια δώρα για όλους τους συμμετέχοντες

Τα έργα θα παρουσιαστούν σε έκθεση η οποία θα πραγματοποιηθεί στο εμπορικό κέντρο Χολαργού το τελευταίο Σάββατο του Μαΐου, όπου η κριτική επιτροπή θα αναδείξει τους 3 ΝΙΚΗΤΕΣ στους οποίους το paidiapaphol.gr προσφέρει 1 ποδήλατο για τον 1ο νικητή και 2 Scooter πατίνια για τον 2ο και τον 3ο.

Δηλώσεις συμμετοχής με email στην ηλεκτρονική διεύθυνση: paidiapaphol@gmail.com, στο κατάστημα TECHpen στο ισόγειο του Εμπορικού Κέντρου Χολαργού (Περικλέους 56, Χολαργός). Υποβολές συμμετοχών στο διαγωνισμό θα γίνονται δεκτές έως τις  20 Μαρτίου 2021.

Show More

Related Articles

Back to top button