ΔήμοιΝέαΕιδήσεις

Προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Αγία Αναστασία στον Περισσό

Προεκλογική συγκέντρωση πραγματοποίησε η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, στην πλατεία Αγίας Αναστασίας στον Περισσό.

Στη συγκέντρωση μίλησαν οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. στον Βόρειο Τομέα της Αθήνας, Κατερίνα Αρβανιτάκη, Κώστας Ζαχαριάδης, Αννέτα Καββαδία, Γιώργος Μπαλάφας και Δημήτρης Χατζησωκράτης.

Ανάμεσα σε πλήθος κόσμου, το «παρών» έδωσαν ο υποψήφιος δήμαρχος Χρήστος Κανλής, με την «Ενότητα για τη Νέα Ιωνία», το ιστορικό στέλεχος της αριστεράς Γιώργος Γρηγοριάδης, η αργυρή ολυμπιονίκης της Ατλάντα Νίκη Μπακογιάννη.» Τους ομιλητές προλόγισε ο συντονιστής της Ο.Μ. Νέας Ιωνίας, Νίκος Παπαδόπουλος.

Οι ομιλητές και υποψήφιοι βουλευτές τόνισαν την ανάγκη πολιτικής αλλαγής και νέων προτεραιοτήτων από μία αριστερή προοδευτική κυβέρνηση που θα λειτουργήσει για πρώτη φορά εκτός μνημονίων με επίκεντρο τη στήριξη των αδυνάτων, των νέων, των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και των συνταξιούχων.

H O.M. ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Νέας Ιωνίας καλεί όλους τους συμπολίτες μας να ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ στα ψεύτικα διλήμματα της Ν.Δ. που εξαντλεί τα χρήματα των φορολογούμενων σε απευθείας αναθέσεις και έχει διαλύσει το κοινωνικό κράτος και το αίσθημα εμπιστοσύνης στη δικαιοσύνη.

Να τιμωρήσουν με την ψήφο τους, τους υπεύθυνους ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ, αυτούς που οδήγησαν σε κοινωνικά και οικονομικά αδιέξοδα χιλιάδες νοικοκυριά. Να ανοίξει ο δρόμος για την στήριξη της κοινωνίας, των πολλών, με ισχυρό δημόσιο και δωρεάν σύστημα υγείας και παιδείας. Χωρίς κόφτες εισαγωγής στα Πανεπιστήμια, χωρίς αστυνόμευση των ιδεών αλλά με ασφάλεια και με πραγματική δικαιοσύνη για όλους.

Show More

Related Articles

Back to top button