ΒριλήσσιαΠολιτική

Παραιτήθηκε ο Αντιδήμαρχος Βριλησσίων Πάνος Φυκίρης 

Την αποχώρηση του από τη Διοίκηση του Δήμου ανακοίνωσε με ανάρτηση στα social media, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Βριλησσίων, Πάνος Φυκίρης. 

Η παραίτηση του έμπειρου αυτοδιοικητικούσε κ. Φυκίρη ήρθε μια μέρα μετά την εκλογή του Κώστα Βαφειάδη στη θέση του υπηρεσιακού, ως τις εκλογές, Δημάρχου Βριλησσίων, μετά την αποχώρηση του Ξένου Μανιατογιάννη που κατεβαίνει στις βουλευτικές εκλογές με το ΠΑΣΟΚ. 

Ο κ. Φυκίρης είχε αποχωρήσει από τη διαδικασία και δεν ψήφισε, όπως και ο Πρόεδρος του ΔΣ, Απ. Λύτρας με αποτέλεσμα να εκλεγεί ο κ Βαφειάδης με 5 ψήφους από τους 10  δημοτικούς συμβούλους της παράταξης . Αυτή είναι η πρώτη σημαντική απώλεια της παράταξης Δήμος Δημιουργίας που διοικεί τον Δήμο από το 2014 κι έρχεται πριν τις νέες αρχαιρεσίες για την εκλογή του υποψηφίου που θα ηγηθεί της παράταξης στις Δημοτικές Εκλογές. 

Ο κ. Φυκίρης, ο οποίος παραμένει μέλος του ΔΣ και της παράταξης, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, τα εξής: 

Μετά από μια αυτοδιοικητική διαδρομή πολλών ετών,εργαζόμενος πάντα με πίστη και ανιδιοτέλεια για την πόλη μας και τους κατοίκους της,αποχωρώ από τη διοίκηση του Δήμου.

 

Ευχαριστώ θερμά όλους τους συναδέλφους δημοτικούς συμβούλους και όλους τους εργαζόμενους του Δήμου Βριλησσίων για την αγαστη συνεργασία πού είχαμε πολλές φορές κάτω από δύσκολες συνθήκες.

 

Είμαι και θα παραμείνω στη διάθεσή των δημοτών και του τόπου μας όποτε με χρειαστούν.

 

Εύχομαι σε όλους υγεία και οικογενειακή ευτυχία.

 

Show More

Related Articles

Back to top button