Βριλήσσια

Ξεκινά ο δεύτερος κύκλος της Σχολής Γονέων στα Βριλήσσια

Την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 18.330 θα πραγματοποιηθεί η έναρξη του 2ου κύκλου Σχολής Γονέων στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου (οδός Κισσάβου 11), όπως ενημερώνει ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης του Δήμου Βριλησσίων.

Το θέμα του νέου κύκλου έχει τον τίτλο “η μαγεία να αγγίζεις και να αγκαλιάζεις” και ομιλήτρια θα είναι η Σωματοδυναμική Ψυχοθεραπεύτρεια, Μαριτίνα Συμβουλίδη.

Σύμφωνα με τον ΟΚΠΑ, το θέμα “εστιάζει στην πρωταρχική αξία του αγγίγματος, της σωματικής επαφής και της συναισθηματικής επικοινωνίας. Η τάση της εποχής μας μας θέλει εξαιρετικά εγκεφαλικά δραστήριους και αυτά τα εφόδια κυρίως περνάμε και στα παιδιά μας, όμως το σώμα ενός παιδιού διψάει να αγκαλιαστεί και αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό τόσο για την συναισθηματική του υγεία. Ο τρόπος που αγγίζουμε τα παιδιά μας είναι καθοριστικής σημασίας για την ανάπτυξη της προσωπικότητάς τους και για τον τρόπο που θα κάνουν και αυτά επαφή με άλλους ανθρώπους στη ζωή τους”.

Η κα Μαριτίνα Συμβουλίδη ειναι Σωματοδυναμική Ψυχοθεραπεύτρια (Bodynamic therapy system) με ειδίκευση στο σοκ και το μετατραυματικό στρες (Bodynamic Shock, Trauma & PTSD Training) και μαθητευόμενη μαμά τριών υπέροχων ανθρώπων. Με σπουδές στο κλάδο των θετικών επιστημών και μεταπτυχιακές σπουδές στο κλάδο της Διατροφής. ‘Έχει ολοκληρώσει την επαγγελματική εκπαίδευση στις Τεχνικές Συναισθηματικής Απελευθέρωσης EFT και τα τελευταία χρόνια ασχολείται με την έρευνα. Μέσα από την αγάπη της για τον άνθρωπο και την υγιή του εξέλιξη υποστηρίζει μέσα από ατομικές συνεδρίες , ομάδες και σεμινάρια, ενήλικες, έγκυα ζευγάρια, γονείς και παιδιά να δημιουργήσουν γερές βάσεις για σχέσεις βαθιάς σύνδεσης, κατανόησης, αγάπης και υποστήριξης τόσο με τον εαυτό τους όσο και με τους γύρω τους.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button