ΑθήναΔήμοιΔημοτικάΕιδήσεις

Ξεκινά και φέτος το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Αθηναίων για μαθητές Λυκείου

"Οι μαθητές το ζητούν. Οι εθελοντές ανταποκρίνονται."

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Αθηναίων ξεκινά και φέτος με εθελοντές για τους μαθητές Λυκείου (Γενικού ή ΕΠΑΛ) που είναι κάτοικοι ή δημότες του Δήμου.

Τα παιδιά μπορούν να παρακολουθήσουν δωρεάν μαθήματα σε ολιγάριθμα τμήματα που ο Δήμος Αθηναίων παρέχει στο πλαίσιο του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, σε μαθητές άπορων ή οικονομικά αδύναμων οικογενειών, καθώς και σε άπορους απόφοιτους δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις του νεόδμητου κτιρίου του 41ου Γυμνασίου Αθηνών, στην οδό Πάτμου 11-13 (με εύκολη πρόσβαση τόσο από το σταθμό του ΗΣΑΠ Αγίου Νικόλαου όσο και από τα μέσα σταθερής τροχιάς της οδού Πατησίων), από τη Δευτέρα έως και την Παρασκευή, καθημερινά από τις 16.00  έως τις 21.00.

Για την εγγραφή σας μπορείτε να προσέρχεστε, στο χώρο του σχολείου (2ος όροφος) από τη Δευτέρα έως και την Παρασκευή από τις 15:30 έως τις 20:00  κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού με τον Γραμματέα του Κοινωνικού Φροντιστηρίου κ. Κοντογιάννη Νικόλαο, στο τηλέφωνο 2108624588.

Ξεκινούν οι εγγραφές στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του δήμου Αλίμου »  dimarxos.grΕναλλακτικά μπορείτε να συμπληρώσετε και να αποστείλετε ηλεκτρονικά  την αίτηση μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Κοινωνικού Φροντιστηρίου email: koinoniko.frontistirio@athens.gr .

Απαιτούμενα δικαιολογητικά :

1.     Φωτοαντίγραφο/α ΑΔΤ ή διαβατηρίου γονέα-κηδεμόνα και παιδιού/ιών

2.     Βεβαίωση φοίτησης από το σχολείο του μαθητή ή απολυτήριο (για απόφοιτους)

3.     Βεβαίωση μόνιμης κατοικίας Γονέα/Κηδεμόνα ή λογαριασμός ΔΕΚΟ

4.     Φωτοτυπία τελευταίου εκκαθαριστικού σημειώματος

5.     Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης

6.     Πρόσθετα Δικαιολογητικά Γονέων/Κηδεμόνων (π.χ. βιβλιάριο απορίας, βεβαίωση αναπηρίας, κάρτα ανεργίας κλπ)

Ειδικά οι μαθητές της Γ’ Λυκείου καθώς και οι απόφοιτοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις Πανελλήνιες εξετάσεις του 2021 καλούνται να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους το γρηγορότερο, αφού τα μαθήματα για την προετοιμασία τους θα ξεκινήσουν άμεσα.

Show More

Related Articles

Back to top button