ΚοινωνίαΝέαΕιδήσεις

Οι τελευταίες δράσεις της “Πρωτοβουλίας πολιτών για μια Ελλάδα χωρίς ναρκωτικά”

Ακολουθεί η ανακοίνωση της “Πρωτοβουλίας πολιτών για μια Ελλάδα χωρίς ναρκωτικά”:

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ!

ΓΙ’ ΑΥΤΟ OI EΘΕΛΟΝΤΕΣ ΤΗΣ “ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ” ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΝΟΜΕΣ ΒΙΒΛΙΑΡΙΩΝ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ!

Θα χρειαστεί να αντιμετωπίσουμε όλοι μας τη μάστιγα των Ναρκωτικών  που εξαπλώνεται ταχύτατα στη χώρα μας, καταστρέφοντας τις ζωές των νέων μας, αρχίζοντας  να καπνίζουν «το τσιγαριλίκι», θέλοντας να διασκεδάσουν, αλλά μετά τους γίνεται μια «ευχάριστη συνήθεια» με τα γνωστά αποτελέσματα.

Έτσι, οι Εθελοντές της «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ» θέλουν να προλάβουν τις καταστάσεις και συνεχίζουν τις διανομές βιβλιαρίων κατά των Ναρκωτικών κατά την διάρκεια των Γιορτών και όχι μόνο!

Στις 7 Ιανουαρίου βρέθηκαν στην πλατεία Συντάγματος και μοίρασαν στους περαστικούς εκατοντάδες βιβλιαράκια κατά των Ναρκωτικών.

Η ανταπόκριση των ανθρώπων είναι πάντα πραγματικά εξαιρετική!

Η πλειονότητα των ανθρώπων συμφωνούν με το Πρόγραμμα  «Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ» και όλοι  προτείνουν αυτό το Πρόγραμμα να εφαρμοστεί στα  Σχολεία, έτσι ώστε τα παιδιά να γνωρίζουν από πολύ νωρίς τις καταστροφικές συνέπειες των Εξαρτησιογόνων Ουσιών.

Το Πρόγραμμα «Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ» εφαρμόζεται σε σχολεία και Οργανισμούς σε πολλά μέρη του κόσμου με μεγάλη επιτυχία.

«Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ» συνεργάζεται στενά με το Διεθνές Ίδρυμα «ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ» το οποίο υποστηρίζεται από την Εκκλησία της Scientology Διεθνώς.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τον επίσημο σύνδεσμο: www.notodrugs.gr

Show More

Related Articles

Back to top button