ΠολιτικήΕιδήσεις

ΣΥΡΙΖΑ για δηλώσεις Κ. Μητσοτάκη μετά την συνάντηση με τις ΠΑΕ στο Μαξίμου

«Κατώτερο των περιστάσεων» χαρακτηρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του μετά από τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της UEFA για την εξάλειψη της οπαδικής βίας.

«Μετά από ένα δεκαήμερο σιωπής για την άγρια δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή στη Νέα Φιλαδέλφεια, ο κ. Μητσοτάκης εμφανίστηκε σήμερα χωρίς ίχνος αυτοκριτικής. Χαρακτήρισε απλά ‘επιχειρησιακές αστοχίες’ ένα πρωτοφανές φιάσκο, υποτιμώντας το γεγονός ότι 200 νεοναζί χούλιγκαν από την Κροατία μπήκαν και διέσχισαν ανενόχλητοι τη μισή χώρα μέχρι την Αθήνα με τραγικό επίλογο την δολοφονία ενός νέου ανθρώπου» επισημαίνει η αξιωματική αντιπολίτευση.

Όπως σημειώνει ο κ. Μητσοτάκης «αρκέστηκε στην ανακοίνωση μέτρων που έχει ήδη εξαγγείλει τον Φεβρουάριο του 2022 μετά τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού, όπως το να κλείσουν οι λέσχες οπαδών, και μέτρων εντός γηπέδων, παραβλέποντας ότι το τραγικό γεγονός στη Νέα Φιλαδέλφεια συνέβη εκτός γηπέδου την προηγούμενη ημέρα του αγώνα».

«Σαν να μην κυβερνούσε ο ίδιος την προηγούμενη τετραετία, δήλωσε ότι θα διαλύσει τις παθογένειες. Χωρίς καμία διάθεση ανάληψης πολιτικής ευθύνης, επιμένει να κρατάει στη θέση του και να στηρίζει τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Οικονόμου» τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ και καταλήγει: «Για ακόμη μία φορά, ο κ. Μητσοτάκης εμφανίζεται κατώτερος των περιστάσεων και προτάσσει αποκλειστικά την επικοινωνία. Με την στάση του διογκώνει το αίσθημα ανασφάλειας της κοινωνίας».

Show More

Related Articles

Back to top button