Αγία Παρασκευή

Νέο έργο ομβρίων στην Αγία Παρασκευή

Το έργο κατασκευής δικτύου αγωγών ομβρίων των οδών Σπάρτης, Γραβιάς και Αιγαίου Πελάγους στον Αι Γιάννη, Καλαβρύτων και Αμαρυλλίδος στον Τσακό και Δραγατσανίου, Λαχανά, Χ. Πόγκα και Αλκιβιάδου στο Κοντόπευκο δημοπρατήθηκε στις 9 Ιανουαρίου 2019, από το Δήμο Αγίας Παρασκευής.

Το έργο με προϋπολογισμό 763.200 €, που χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους του Δήμου, είναι ένα ακόμη σημαντικό έργο αντιπλημμυρικής προστασίας που παίρνει το δρόμο της υλοποίησης. Υπενθυμίζουμε ότι έχουν ήδη κατασκευαστεί έργα ομβρίων στις οδούς Πεντέλης, Χίου και Ολυμπίας στο Κοντόπευκο προϋπολογισμού 1 εκ €, στις οδούς Παπανδρέου και Αγ. Αναργύρων στα Πευκάκια με προϋπολογισμό 530 χιλ. € και εκτελείται έργο ομβρίων σε 15 οδούς της πόλης με προϋπολογισμό 4,3 εκ. .

Την ικανοποίηση του γιατί «ένα ακόμη έργο υποδομής που θα ενισχύσει την αντιπλημμυρική προστασία της πόλης και θα βελτιώσει την καθημερινότητα των κατοίκων της πήρε το δρόμο της υλοποίησης» καθώς και τις ευχαριστίες του προς την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου εξέφρασε για το γεγονός ο Δήμαρχος Αγ. Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button