Βριλήσσια

Νέος αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Βριλησσίων, ο Γ. Πισιμίσης

Νέος αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου εκλέχθηκε ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Πισιμίσης, λαμβάνοντας την απόλυτη πλειοψηφία των συμβούλων από την πρώτη ψηφοφορία, σε ειδική συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018.

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, ο αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου προτείνεται από τη μείζονα μειοψηφία.

Αμέσως μετά τη λήξη της ειδικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, ο δήμαρχος Βριλησσίων, Ξένος Μανιατογιάννης, δήλωσε:

«Συγχαίρω τον νέο αντιπρόεδρο για την εκλογή του. Εκφράζω την ελπίδα ότι το προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου, με τη νέα του σύνθεση, θα συνεχίσει να εργάζεται, χωρίς άλλες αναταράξεις, έως την ολοκλήρωση της παρούσας δημοτικής θητείας, διασφαλίζοντας την ορθή λειτουργία του Δήμου και των Υπηρεσιών του.

»Όσες δυνάμεις και πρόσωπα επιδίωξαν την καθυστέρηση της εκλογής νέου αντιπροέδρου, αποδεικνύουν την οπτική που διαθέτουν και το ήθος που τους διακρίνει σχετικά με τη διακυβέρνηση του Δήμου και τις ανάγκες των δημοτών. Εκείνοι θα τους κρίνουν.

»Σε πείσμα όσων επιχείρησαν, είτε για λόγους προσωπικών εσωκομματικών τους αντιπαραθέσεων είτε και για να δημιουργήσουν προβλήματα στο δημοτικό έργο, να παίξουν με τους θεσμούς, να υποβαθμίσουν και να καταστήσουν όμηρο τον Δήμο, απαντάμε ότι δεν θα αφήσουμε ακυβέρνητα τα Βριλήσσια.

»Θα συνεχίσουμε να οδηγούμε τον Δήμο με πυξίδα μια νέα πολιτική κουλτούρα και αντίληψη συνεργασίας μακριά από κομματισμούς και προσωπικές στρατηγικές που κόστισαν πολλά στον τόπο και στους δημότες».

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button