ΧαλάνδριΠεριβάλλονΑνάπτυξηΑνάπλασηΑλληλεγγύηΈργαΨυχαγωγίαΔημοτικάΕιδήσεις

Νέα ασφαλής περίφραξη στην παιδική χαρά της οδού Ολύμπου του Δήμου Χαλανδρίου.

Το επόμενο διάστημα, θα ακολουθήσει σειρά παρεμβάσεων στις παιδικές χαρές του Δήμου, καθώς υπογράφηκε η προγραμματική σύμβαση για την υλοποίηση του έργου που χρηματοδοτείται μέσω του «Φιλόδημος».

Νέα ασφαλής περίφραξη τοποθετήθηκε το Σάββατο 9 Μαΐου στην παιδική χαρά της οδού Ολύμπου, στην περιοχή της Τούφας του Δήμου Χαλανδρίου.

Το επόμενο διάστημα, θα ακολουθήσει σειρά παρεμβάσεων στις παιδικές χαρές του Δήμου, καθώς υπογράφηκε η προγραμματική σύμβαση για  την υλοποίηση του έργου που χρηματοδοτείται μέσω του «Φιλόδημος».

Παραμένουν κλειστές

Η διοίκηση του Δήμου ωστόσο σημειώνει ότι οι παιδικές χαρές θα παραμείνουν κλειστές το επόμενο διάστημα για λόγους προστασίας από τη διασπορά του κορονοϊού.

«Ετοιμάζουμε τις παιδικές χαρές της πόλης για την επόμενη μέρα. Προς το παρόν όμως παραμένουν κλειστές για λόγους προστασίας από την πανδημία. Απευθύνω έκκληση προς τους πολίτες να σέβονται την απαγόρευση εισόδου για την ασφάλεια όλων μας. Όταν ο υγειονομικός κίνδυνος υποχωρήσει θα μπορέσουν όλοι οι κάτοικοι της πόλης να απολαύσουν μαζί με τα παιδιά ή τα εγγόνια τους τις ανακαινισμένες παιδικές μας χαρές», σημειώνει η αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Έλενα Χριστούλη.

Show More

Related Articles

Back to top button