ΒριλήσσιαΠολιτική

Μαίνεται ο “πόλεμος” Ντινόπουλου-Πισιμίση

Δεν έχει τελειωμό ο εμφύλιος πόλεμος στη γαλάζια παράταξη των Βριλησσίων και πλέον όλα δείχνουν ότι και στις νέες εκλογές που θα γίνουν σε ένα χρόνο, θα έχουμε και πάλι δυο ψηφοδέλτια από τον χώρο της ΝΔ: Αργύρης Ντινόπουλος εναντίον Γιάννη Πισιμίση.

Το νέο επεισόδιο του εμφυλίου έλαβε χώρα όταν η φίλα προσκείμενη στον κ. Ντινόπουλο, εφημερίδα Vrilissia Press έγραψε ότι «απορρίφθηκε η αγωγή Αραμπατζόγλου-Τζήμα κουμπάρων του Γιάννη Πισιμίση και τοπικών εκδοτών σε βάρος του Αργύρη Ντινόπουλου. Με την αγωγή του ζητούσαν 160.000 ευρώ επειδή με δημοσιεύματα του VRILISSIA PRESS είχε αποκαλύψει στοιχεία για την στήριξη που είχε δώσει ο Πισιμίσης στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών του 2019 στον σημερινό δήμαρχο ώστε να αποτραπεί η εκλογή του Αργύρη Ντινόπουλου. (Ο Πισιμίσης είχε μείνει εκτός δεύτερου γύρου). Στην δίκη κατέθεσε ως μάρτυρας εναντίον του Ντινόπουλου ο Γιάννης Πισιμίσης.»

Ο κ. Πισιμίδης με ανακοίνωση απάντησε στον κ. Ντινόπουλο: Οι δήθεν αποκαλύψεις που παρουσιάζει στο 16σελιδο λιβελογράφημά του σε καμία περίπτωση δεν απηχούν την πραγματικότητα. Περιλαμβάνονται χυδαίοι χαρακτηρισμοί, γελοία επιχειρήματα, μέχρι και δημοσίευση (τύπου φέιγ βολάν) ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων ανθρώπων όπως ΑΦΜ, Αριθμοί Ταυτότητας κ.α. και όλα αυτά γιατί κάποιοι τόλμησαν να προσφύγουν στη δικαιοσύνη προκειμένου να αποκατασταθούν οι προσβολές που με τρόπο χυδαίο είχε εξαπολύσει εναντίον τους σε παλαιότερες εκδόσεις της “εφημερίδας” του. Ωστόσο, μέσα σε όλα όσα παρουσιάζει παραλείπει επιμελώς να αναφέρει το σκεπτικό του δικαστηρίου για την υπόθεση στην οποία αναφέρεται και που υποτίθεται τον δικαιώνει, προφανώς γιατί δεν τον βολεύει. Κάπως έτσι επιχειρεί για άλλη μια φορά από θύτης να μετατραπεί σε θύμα, φυσικά με μοναδικό κριτήριο την πολιτική του επιβίωση».

Κατηγόρησε ακόμα τον κ. Ντινόπουλο ότι «ακολουθεί έναν δρόμο ιδιαίτερα κατηφορικό που τελικά δεν εκφράζει τίποτα άλλο πέρα από τις προσωπικές του εμμονές και στόχους. Έναν δρόμο που αναδεικνύει πλήρως και την μεγάλη πολιτική απομόνωση στην οποία βρίσκεται».

Show More

Related Articles

Back to top button