Αυτοδιοικητικές εκλογέςΕιδήσεις

Καρδίτσα: 3 Συλλήψεις για την δωροδοκία εκλογέα

50€ σε κάθε ψηφοφόρο

Βρέθηκαν 500 ταυτότητες με αμοιβή 50 ευρώ η καθεμία και 25.000€ . Η έρευνα και η οι συλλήψεις έγιναν μετά από καταγγελία για δωροδοκία και σε συνεργασία με αστυνομικούς. Αναζητούνται άλλα τέσσερα άτομα.

Όπως αναφέρεται απο το τμήμα Ασφαλείας Καρδίτσας, τρία άτομα συνελήφθησαν, το μεσημέρι του Σαββάτου σε περιοχή της Καρδίτσας και σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σοφάδων, τρία , για το αδίκημα της δωροδοκίας εκλογέα, ενώ αναζητούνται ακόμη τέσσερα άτομα.

Προηγήθηκε καταγγελία, σύμφωνα με την οποία οι τρεις συλληφθέντες και ένα από τα άτομα που αναζητούνται είχαν εξαγοράσει 500 ταυτότητες με αμοιβή 50 ευρώ η καθεμία, με διαμεσολαβητές μεταξύ δραστών και ψηφοφόρων τους άλλους τρεις δράστες που αναζητούνται.

Από τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε οικίες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ιδιόχειρες σημειώσεις και το συνολικό χρηματικό ποσό των 25.950 ευρώ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας.

Show More

Related Articles

Back to top button