Βριλήσσια

Καβγάς για το γαλάζιο χρίσμα

Την “στήριξη” της Νέας Δημοκρατίας στο πρόσωπο του ανακοίνωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Βριλησσίων, Αργύρης Ντινόπουλος, παρά το γεγονός ότι ο αρχηγός του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης, έχει τονίσει με κάθε τρόπο ότι δεν θα δώσει “χρίσμα” σε κανέναν υποψήφιο Δήμαρχο, πλην των τριών μεγάλων Δήμων της χώρας!

Μάλιστα, ο κ. Ντινόπουλος ανέφερε ότι ο αρμόδιος γραμματέας αυτοδιοίκησης της ΝΔ του ανακοίνωσε προσωπικά την “στήριξη του κόμματος προς το πρόσωπο του” στις 19 Οκτωβρίου. Κάτι που έως τώρα πάντως δεν επιβεβαιώνεται απο τα κεντρικά της ΝΔ.

Η δήλωση αυτή του κ. Ντινόπουλου προκάλεσε αντιδράσεις από την τοπική παράταξη της Νέας Πνοής, τα στελέχη της οποίας βάλλουν εναντίον του. Ο τελευταίος που το έκανε είναι ο πρώην Δήμαρχος Βριλησσίων, Νίκος Παπαδόπουλος τον οποίο διαδέχθηκε ο Αργύρης Ντινόπουλος ως επικεφαλής της Νέας Πνοής το 2002. Ο κ. Παπαδόπουλος σε συνέντευξη του, στήριξε ευθέως τον Γιάννη Πισιμίση και χρέωσε στον κ. Ντινόπουλο την διάσπαση της παράταξης. Δήλωσε μαλιστα χαρακτηριστικά ότι “ο κ. Ντινόπουλος δεν έχει εργαστεί ποτέ για τα Βριλήσσια, αλλά τα Βριλήσσια τον έβγαλαν δυο φορές βουλευτή”.

Πάντως, ο “επίτιμος πρόεδρος” της Νέας Πνοής είχε καλά λόγια να πει για τον βασικό αντίπαλο της παράταξης του, τον Δήμαρχο Ξένο Μανιατογιάννη, πιστώνοντας του το έργο των ομβρίων.

Όλα αυτα έχουν προκαλέσει αναταράξεις στην τοπική “γαλάζια” παράταξη που κινείται διασπασμένη προς τις εκλογές του Μαίου. Για την ώρα, το μεγαλύτερο μέρος των στελεχών της Νέας Πνοής παραμένει συσπειρωμένο περί του Γιάννη Πισιμίση που διαδέχθηκε τον Κώστα Ιωαννίδη με ελάχιστες απώλειες προς τον Αργύρη Ντινόπουλο που φαίνεται να μην μπορεί να συγκεντρώσει στελέχη με επιρροή στους ψηφοφόρους και ουσιαστικά να μένει μόνος του, με μόνη ελπίδα την στήριξη απο τα κεντρικά της ΝΔ, η οποία όμως, παρά τα λεγόμενα του, φαίνεται να μην έρχεται.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button