ΜαρούσιΝέαΕιδήσεις

Κάτοικος του Δήμου Αμαρουσίου καταγγέλλει προβλήματα στη λειτουργία Νηπιαγωγείου

Σύμφωνα με καταγγελία της κατοίκου των Εργατικών Πολυκατοικιών, Ευσταθία Κατσούλα, για δεύτερη φορά κλείνει η αίθουσα που στεγάζει ένα τμήμα των νηπίων του παραρτήματος του 10ου Νηπιαγωγείου στην Ιερού Λόχου στο Μαρούσι, μέσα στα δύο χρόνια λειτουργίας του.

Η κάτοικος αναφέρει:

Μέσα στα δύο χρόνια λειτουργίας του παραρτήματος του 10ου νηπιαγωγείου στην Ιερού Λόχου, για δεύτερη φορά κλείνει η αίθουσα που στεγάζει ένα τμήμα των νηπίων.

Η πρώτη ήταν ένα χρόνο μετά την λειτουργία του, με τον χιονιά που έπληξε την Αττική, όπου έφυγε η μόνωση στην ταράτσα και “πήραν νερό” τα ηλεκτρικά.

Τότε τα παιδιά και μέσα στην πανδημία στοιβάχτηκαν σε μια μικρότερη αίθουσα.

Από τις αρχές Φεβρουαρίου του 2022 ή αίθουσα παραδόθηκε σε λειτουργία τέλος Μαΐου του 2022, λίγο πριν κλείσουν τα σχολεία.

Τώρα με την πρώτη νεροποντή που έπεσε πριν λίγες μέρες η ίδια αίθουσα βγήκε εκτός λειτουργίας και τα παιδιά πάλι μεταφέρθηκαν στην μικρότερη αίθουσα σε περίοδο μάλιστα αυξημένων ιώσεων και κρουσμάτων γρίπης και covid.

Και όλα αυτά γιατί αντί να κατασκευάσουν καινούργιες αίθουσες, επισκεύασαν τις ήδη προβληματικές και φθαρμένες προκάτ, κατασκευές του 1980, καταργώντας μάλιστα το μοναδικό γήπεδο μπάσκετ στην ευρύτερη περιοχή.

Τι πρόκειται να γίνει; “Σιγή ιχθύος” από του αρμόδιους».

Show More

Related Articles

Back to top button