Αγία ΠαρασκευήΔήμοιΝέαΕιδήσεις

Γ.Σταθόπουλος: Να καταβληθούν τα χρήματα στους εργαζόμενους των Παιδικών Σταθμών Αγ.Παρασκευής

Τι αναφέρει ο επικεφαλής της "Νίκης των Πολιτών"

«Nα καταβάλει τα ποσά που δικαιούνται οι εργαζόμενοι των Παιδικών Σταθμών Αγίας Παρασκευής (ΠΑΙΣΔΑΠ)» καλεί τη δημοτική αρχή ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Νίκη των Πολιτών, Γιάννης Σταθόπουλος.

Ο Γιάννης Σταθόπουλος τονίζει τα εξής:

«Η πλειοψηφία του Συμβουλίου των Παιδικών Σταθμών ψήφισε σε συνεδρίαση – παρωδία με e-mail (μετατρέποντας την απουσία μελών σε παρουσία) να ασκηθεί έφεση στην απόφαση του δικαστηρίου με την οποία δικαιώνονται 81 εργαζόμενοι στους Παιδικούς σταθμούς για δεδουλευμένα τους κι άλλες απολαβές που είχαν περικοπεί τα χρόνια των μνημονίων.

Ακολούθησε και δεύτερη συνεδρίαση (που ζητήθηκε από την αντιπολίτευση), διά ζώσης αυτή την φορά, με απαίτηση να ακυρωθεί η προηγούμενη απόφαση του Συμβουλίου των Παιδικών Σταθμών και να παραιτηθεί ο Δήμος Αγίας Παρασκευής από την άσκηση έφεσης, ώστε να καταβάλει τα περίπου 2.000 ευρώ που δικαιούται κάθε εργαζόμενος, με βάση την πρωτόδικη απόφαση.

Η συνεδρίαση αυτή διεκόπη αντιδημοκρατικά και χωρίς ψηφοφορία.

Καλούμε τη δημοτική αρχή Ζορμπά να μην προχωρήσει σε έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης και σε πλήρη συνεννόηση με τους εργαζόμενους των παιδικών σταθμών να καταβάλει τα ποσά που δικαιούνται.

Show More

Related Articles

Back to top button