ΚινηματογράφοςΝέαΕιδήσεις

Netflix: Πότε έρχεται στην Ελλάδα η έξτρα πληρωμή για μοίρασμα κωδικών

Τις πληροφορίες για την έξτρα χρέωση των χρηστών του Netflix που μοιράζονται τους κωδικούς τους γνωστοποίησε η εταιρία μαζί με την ημερομηνία εφαρμογής τους.

Σύμφωνα λοιπόν με τις ανακοινώσεις η έξτρα χρέωση θα ξεκινήσει από τις Η.Π.Α. τις επόμενες ημέρες και θα επεκταθεί στις υπόλοιπες χώρες μέσα στο δεύτερο τρίμηνο της χρονιάς. Αυτό σημαίνει σημαίνει ότι στην Ελλάδα θα έρθει μέχρι το τέλος Ιουνίου.

Πόση θα είναι η έξτρα χρέωση;

Οι χρήστες θα πρέπει αρχικά να δηλώσουν ως κύρια συσκευή αυτή που χρησιμοποιούν περισσότερο και είναι συνδεδεμένη με την σταθερή γραμμή internet. Όλες οι συσκευές μέσα στο ίδιο σπίτι που χρησιμοποιούν το ίδιο wifi δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα.

Το Netflix λέει ότι θα μπορούμε να χρησιμοποιούμε τον λογαριασμό μας στις διακοπές μας ή όταν μετακινούμαστε, αλλά λογικά δεν θα μπορεί να γίνεται χρήση από διαφορετική τοποθεσία για μεγάλο χρονικό διάστημα το οποίο ακόμα δεν έχει καθοριστεί ακριβώς.

Αν θέλουμε λοιπόν να προσθέσουμε έξτρα χρήστη στο λογαριασμό μας θα πρέπει να πληρώσουμε έξτρα. Τα πιο κοντινά μας παραδείγματα αυτή τη στιγμή είναι η Ισπανία και η Πορτογαλία που ήταν ανάμεσα στις τέσσερις χώρες που ξεκίνησε δοκιμαστικά αυτό το νέο πρόγραμμα. Το κόστος ήταν στην πρώτη έξι ευρώ για τον έξτρα χρήστη και τέσσερα στη δεύτερη οπότε και στην Ελλάδα αναμένεται κάπου εκεί να βρίσκεται η τιμή.

Το Netflix ανακοίνωσε αύξηση των συνδρομητών του στο πρώτο τρίμηνο της χρονιάς, έτσι έχει φτάσει πλέον τα 231,5 εκατομμύρια παγκοσμίως.

Show More

Related Articles

Back to top button