Χαλάνδρι

Ερωτηματικό η στάση Λοτσάρη στο Χαλάνδρι

Γρίφος για δυνατούς λύτες παραμένει η στάση της ανεξάρτητης δημοτικής συμβούλου Mαρίας Λοτσάρη, παρότι η ίδια εκφράζεται ως αναχωρούσα, λόγω και της απογοήτευσής της από τη διαγραφή της από τη “γαλάζια” παράταξη του Γ. Κουράση, το γενικότερο κλίμα και την πολυδιάσπαση στην τοπική πολιτική κατάσταση.

Το όνομα της συνεχίζει να “παίζει” στην Πλατεία ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι οι κεντρώες παρατάξεις επιθυμούν την ένταξη της στα ψηφοδέλτια τους, λόγω της αποδεδειγμένης κοινωνικής και εκλογικής επιρροής της.

Πάντως, και απο την διοικούσα παράταξη δεν κρύβουν την εκτίμηση τους στο πρόσωπο της κας Λοτσάρη καθώς αναγνωρίζουν ότι τήρησε στάση ευθύνης, βάζοντας το συμφέρον της πόλης πάνω από το μικρο-παραταξιακό, σε κρίσιμες στιγμές για την πορεία του Χαλανδρίου τα προηγούμενα έτη των εσωτερικών αναταράξεων της δημοτικής αρχής στο δημοτικό συμβούλιο.

Το πρόσφατο ταξίδι της ηγεσίας του Δήμου στην Κίνα, στο οποίο συμμετείχε η κα Λοτσάρη αλλα και τα θετικά της σχόλια στην προσωπική της σελίδα στο facebook, έκαναν πολλούς να κάνουν λόγο ακόμα και προσέγγιση και για ενδεχόμενη εκλογική συνεργασία, στο πλαίσιο του ανοίγματος Ρούσσου στον κρίσιμο “μεσαίο χώρο” της τοπικής εκλογικής βάσης. Έναν κοινωνικό και πολιτικό χώρο που τον αφορά ιδιαίτερα η αποτελεσματική διαχείριση της καθημερινότητας της πόλης και αναγνωρίζει το σημαντικό έργο του Δημάρχου Σ. Ρούσου στον τομέα αυτό, αλλά εκ των πραγμάτων υποεκπροσωπείται στην παράταξη της διοίκησης.

Η εξέλιξη ακόμα άδηλη και σίγουρα στα χέρια των πρωταγωνιστών και της ίδιας της… «μοιραίας» δημοτικής συμβούλου.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button