ΠολιτισμόςΚηφισιάΔήμοιΨυχαγωγίαΔημοτικάΕιδήσεις

Ο Δήμος Κηφισιάς “ντύθηκε” χριστουγεννιάτικα!

Με κατασκευές και πρωτοβουλία από το προσωπικό του τμήματος Προσχολικής Αγωγής του Δήμου

Το προσωπικό του τμήματος Προσχολικής Αγωγής του Δήμου Κηφισιάς, σε πείσμα των καιρών και με την ελπίδα για τον ερχομό καλύτερων υγειονομικά ημερών, στόλισε το δημαρχείο Κηφισιάς και τα δημοτικά κτήρια, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, σκόρπισε τη μαγεία των Χριστουγέννων στην πόλη, με πλήθος κατασκευών, με απλά και ανακυκλώσιμα υλικά, όπως χαρτί, ξύλο, σκοινί, φελλό, κορδόνια κ.ά., ενώ «δημιούργησε τα πιο όμορφα χριστουγεννιάτικα στολίδια, που κάνουν τα φετινά Χριστούγεννα να ξεχωρίζουν».

«Οι μικροί μαθητές του Δήμου μας δεν συμμετείχαν στον στολισμό, αλλά ήταν παρόντες σε αυτόν με τις δικές τους δημιουργίες που είχαν φτιάξει το προηγούμενο διάστημα» επισημαίνει η διοίκηση.

Τη δράση συντόνισε το τμήμα Προσχολικής Ηλικίας του Δήμου Κηφισιάς και η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος Παιδικών Σταθμών, Κατερίνα Καραλή.

Μετά το πέρας των στολισμών, η κ. Καραλή δήλωσε:

«Οι παιδαγωγοί των παιδικών σταθμών έφεραν το πνεύμα των Χριστουγέννων σε όλον τον Δήμο, τους ευχαριστούμε!! Και του χρόνου να είμαστε καλά και μαζί με τα παιδιά μας!».

Show More

Related Articles

Back to top button