ΒριλήσσιαΔήμοιΕκπαίδευσηΕιδήσεις

Επαναλειτουργία των 3 τμημάτων των βρεφονηπιακών σταθμών Βριλησσίων νωρίτερα

Κατόπιν διαπίστωσης αρνητικών αποτελεσμάτων test covid19, των παιδιών και της μητέρας της οικογένειας που διαπιστώθηκε το θετικό κρούσμα, αλλά και τα αρνητικά αποτελέσματα της αντίστοιχης εξέτασης του προσωπικού, ενημερώνουμε τους γονείς ότι διακόπτεται η αναστολή λειτουργίας των 3 τμημάτων νωρίτερα, δηλαδή από Δευτέρα 19/10/20.
Είναι σημαντικό να αντιληφθούμε όλοι ό,τι η πρόληψη καθώς και η άμεση αντιμετώπιση όλων με συνεργασία, διαφυλάσσουν την υγεία μας και την απρόσκοπτη λειτουργία της δομής, στην πρωτόγνωρη περίοδο πανδημίας, την οποία διανύει και η χώρα μας.
Η ευθύνη μας ως διοίκηση απέναντι σε παιδιά, γονείς και προσωπικό είναι τεράστια, για αυτό θα πρέπει να γίνει σαφές ότι παρόμοιες καταστάσεις λόγω covid19, θα αντιμετωπίζονται με την ίδια αμεσότητα, υπευθυνότητα και προφύλαξη.
Παρακαλούμε πολύ τους γονείς, σε πιθανά συμπτώματα βήχα, ή εμπύρετης κατάστασης, να ενημερώνουν άμεσα την προϊσταμένη του σταθμού που φοιτά το παιδί. Τονίζεται ο,τι είναι ο μόνος τρόπος να γνωρίζουμε πιθανό κρούσμα για να λάβουμε τα απαραίτητα μέτρα για όλους, έστω και προληπτικά.
Σας ευχαριστούμε για την συνεργασία και την κατανόηση.

Show More

Related Articles

Back to top button