Αγία ΠαρασκευήΔήμοιΝέαΕιδήσεις

Δωρεάν συνεδρίες με ψυχολόγο-ψυχοθεραπεύτρια στην Αγία Παρασκευή

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής ενημερώνει τους πολίτες ότι στο Τμήμα Προστασίας και Προαγωγής Δημόσιας Υγείας, Χειμάρας 22, θα παρέχεται δωρεάν βραχυχρόνια ψυχοθεραπεία-συμβουλευτική από την ψυχολόγο – ψυχοθεραπεύτρια Δέσποινα Μαυρίδου*.

Κάθε κύκλος ψυχοθεραπείας θα αποτελείται από 10 έως 15 εβδομαδιαίες συνεδρίες ανάλογα με τις ανάγκες κάθε θεραπευόμενου-ης και κάθε συνεδρία θα διαρκεί 50 λεπτά.

Μετά το πέρας της θεραπείας θα γίνεται κάθε δυνατή προσπάθεια για διασύνδεση των θεραπευόμενων με κατάλληλες δομές στην κοινότητα εφόσον αυτό κρίνεται απαραίτητο.

Η ψυχοθεραπεία-συμβουλευτική είναι ένας τρόπος να απελευθερωθεί κανείς από τη δυσφορία που προκαλεί το άγχος, η κατάθλιψη, οι δυσκολίες στη ρύθμιση του συναισθήματος, οι δυσλειτουργικές διαπροσωπικές σχέσεις, και άλλα ζητήματα που μπορεί να απασχολούν το σύγχρονο άνθρωπο τη δεδομένη ιστορική περίοδο μετά την πανδημία.

Οι συνεδρίες θα πραγματοποιούνται διά ζώσης σε ώρα που θα διευθετηθεί κατόπιν προσωπικής τηλεφωνικής επικοινωνίας του/της ενδιαφερόμενου/ης με την ψυχολόγο

Θα υπάρχει και δυνατότητα διαδικτυακών συνεδριών για όποιον/α το επιθυμεί, για τις οποίες οι διαθέσιμες ώρες θα είναι πιο ευέλικτες και θα αποφασιστούν σε συννενόηση με τον/την ενδιαφερόμενο/η.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να κλείσετε ραντεβού καλέστε στο 210 6547700 ή να αποστείλετε e-mail με τηλέφωνο για επικοινωνία στο iatreio1ap@yahoo.gr.

*Η Δέσποινα Μαυρίδου σπούδασε ψυχολογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και στη συνέχεια ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στην Κλινική Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο του Southampton της Μεγάλης Βρετανίας. Παράλληλα, εκπαιδεύτηκε ως Ψυχοθεραπεύτρια στην Ελληνική Εταιρία Φαινομενολογικής και Υπαρξιακής Ανάλυσης. Έχει εργαστεί σε ποικίλες δομές ψυχικής υγείας στη Μεγάλη Βρετανία, ενώ διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στην Αγία Παρασκευή από το 2022.

Show More

Related Articles

Back to top button