ΑθλητικάΝέα

Η πορεία της Κηφισιάς μιλά από μόνη της…

Μια αξιοθαύμαστη πορεία πραγματοποιεί η Κηφισιά τη φετινή σεζόν όχι μόνο στο πρωτάθλημα της Super League 2, αλλά και στον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Και μπορεί τον τελευταίο να τον… αποχαιρέτησε χθες (11/1) μετά την ήττα και στον επαναληπτικό αγώνα της φάσης των “16” από την ΑΕΚ (3-0, 2-0 υπέρ της Ένωσης και το πρώτο ματς), ωστόσο, εξ’ αρχής όλοι γνώριζαν πως θα έπρεπε να συμβεί ένα… θαύμα για να περάσει τους εξαιρετικά φορμαρισμένους “κιτρινόμαυρους” το σύνολο του Γιώργου Πετράκη.

Η φετινή, πάντως, πορεία της Κηφισιάς μιλά από μόνη της. Έφτασε ως τους”16″ του Κυπέλλου Ελλάδας, αποκλείοντας ιστορικές ομάδες όπως ο Απόλλων Σμύρνης και ο ΟΦΗ, ενώ στο πρωτάθλημα βρίσκεται μόνη πρώτη και αήττητη (σ.σ. με 7/7!) στον βαθμολογικό πίνακα, έχοντας και τρία ματς λιγότερα!

Και μην ξεχνάμε πως από φέτος, η 1η θέση τόσο στον Βόρειο Όμιλο όσο και στον Νότιο Όμιλο της SL2 δίνει την απευθείας άνοδο στα μεγάλα “σαλόνια”.

Πλέον, η ομάδα του Πετράκη έχει μπροστά της (14/1) το ιδιαίτερα κρίσιμο ματς με την 2η στην βαθμολογία Παναχαϊκή κι αν το πάρει κι αυτό, τότε θα έχει πραγματοποιήσει ακόμη ένα πολύ σημαντικό “βήμα” προς το όνειρο.

Τα ως τώρα αποτελέσματα της Κηφισιάς στο πρωτάθλημα της Super League 2:

Ηλιούπολη-Κηφισιά 0-2

Κηφισιά-Αιγάλεω 2-0

ΠΑΟ Ρουφ-Κηφισιά 1-3

Κηφισιά-Καλλιθέα 2-0

Προοδευτική-Κηφισιά 0-4

Κηφισιά-ΟΦ Ιεράπετρας 1-0

ΑΕΚ Β’-Κηφισιά 0-1

Κηφισιά-Ηρόδοτος 2-0

Τα αποτελέσματα της Κηφισιάς στο Κύπελλο Ελλάδας:

Απόλλων Σμύρνης-Κηφισιά 0-2

ΟΦ Ιεράπετρας-Κηφισιά 2-4 στα πέναλτι

Κηφισιά-ΟΦΗ 1-0

Κηφισιά-ΑΕΚ 0-2, ΑΕΚ-Κηφισιά 3-0.

Show More

Related Articles

Back to top button