Ειδήσεις

Tι απαντούν οι εργαζόμενοι στο δήμαρχο Αγ. Παρασκευής για την καθαριότητα και τις υπερωρίες

Απάντηση στα όσα ισχυρίστηκε ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Βασίλης Ζορμπάς κατά την εισήγησή του στη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου της 27ης Οκτωβρίου, έδωσε ο Σύλλογος Εργατοτεχνιτών Δήμου Αγίας Παρασκευής.

Ειδικότερα:

Είδαμε και ακούσαμε όλοι, όπως και οι συνδημότες μας, τα όσα διαδραματίστηκαν κατά την διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου της 27ης Οκτωβρίου.

Τα όσα μας αποκάλεσε ο Δήμαρχός μας στο «Διάγγελμά» του μας άφησαν άφωνους, όπως και τους περισσότερους Δημοτικούς Συμβούλους.

Δυστυχώς δεν μπορούσαμε να απαντήσουμε τότε, μπορούμε όμως τώρα.

Όπως τα πήρε με την σειρά ο Δήμαρχος, και τα μετέφερε το φερέφωνό του μέσο – Images αγίας παρασκευής – με την ίδια σειρά θα απαντήσουμε. Μάλιστα θα πούμε και μερικές αλήθειες που ίσως δεν γνωρίζουν οι συνδημότες μας.

Τα εμβόλια:

έχουν γίνει σε μερικούς τα εμβόλια ηπατίτιδας Α και Β, δεν έχουν όμως γίνει ούτε τα αντιγριπικά ούτε τα αντιτετανικά εμβόλια. Ούτε φυσικά συνταγογραφούνται.

Αυτό που επιμελώς όμως απέφυγε να πει ο Ιατρός Δήμαρχός μας είναι ότι όλο το προσωπικό πρέπει να κάνει κάθε χρόνο πλήρεις Γενικές Αίματος, Ούρων.

Και εν μέσω Covid απαιτεί να εργαζόμαστε για να προστατεύσουμε τους συνδημότες μας!!

Υπερωρίες:

Τα “ταβάνια” που λέει ποιοι τα παίρνουν? Όχι φυσικά οι εργαζόμενοι.

Ας μας πει ποιοι είναι, εξάλλου με ονοματεπώνυμο τους πληρώνει ο Δήμος, όχι ανώνυμα.

Τα δε ποσά που επικαλείται μόνο στα όνειρά μας μπορούμε να τα δούμε.

Ο μέσος όρος του μισθού ενός εργάτη που μαζεύει σκουπίδια

– με 20 χρόνια στην πλάτη του – είναι 900 ευρώ. Οπότε τα λεφτά που αναφέρει ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ!

Όσον αφορά το μηχάνημα για να χτυπάμε κάρτα, πότε χάλασε? Γιατί από την ημέρα που τοποθετήθηκε  λειτουργεί κανονικά. Μήπως αναφέρεται σε άλλο μηχάνημα άλλης Διεύθυνσης?

Τα αμάζευτα σκουπίδια:

Οι “κάποιοι” στους οποίους αναφέρεται είναι ΌΛΟΙ οι εργαζόμενοι, που με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου αποφάσισαν ότι δεν πάει άλλο με την κοροιδία.

Επειδή αναφέρθηκε πολλές φορές στο Covid-19, ποιος εκβιάζει ποιόν?

Εμείς, που συνεχίζουμε να εργαζόμαστε χωρίς να μας έχουν χορηγηθεί τα Μέσα Ατομικής Προστασίας τα τελευταία 2 χρόνια, που είναι απαραίτητα για την υγεία και προστασία μας (έχουμε και εμείς οικογένειες), ή ο Δήμαρχος που χωρίς να νοιάζεται για όλα αυτά απαιτεί να δουλεύουμε?

Ιδιωτικοποίηση:

Καλά κάνει και στηρίζει τους εργαζομένους, περιμένουμε να δούμε πόσους θα ζητήσει να προσληφθούν ως μόνιμοι, και ελπίζουμε ότι θα θεωρήσει νόμιμη και ηθική την υποχρέωση που έχει να
διορθώσει όλα τα παραπάνω, ώστε να μην πρέπει να ερχόμαστε σαν «ζητιάνοι» να ζητάμε τα αυτονόητα.

Εν τέλει:

Εμείς μόνο τα νόμιμα και δεδουλευμένα ζητάμε, χωρίς να εκλιπαρούμε για χρήματα που έπρεπε να παρουμε πριν από ένα χρόνο, να κάνουμε αξιοπρεπώς τη δουλιά μας, υγιείς και με ασφάλεια.

Ας εξασφαλίσει αυτά ό Δήμαρχος και να μην ξεχνά πως τα «Βραβεία» που έπαιρνε ο Δήμος για την καθαριότητά του και για το «πρόσωπο» της Πόλης του τα δίναμε εμείς, και εμείς θα τα ξαναδώσουμε.

Μετά τιμής,
Για λογαριασμό όλων των Μελών μας
Το Δ.Σ. του Σ.Ε.Ρ.Δ.Α.Π.

Υ.Σ.
Μας κάνει εντύπωση πως η αρθρογράφος του κειμένου του έν λόγω ηλεκτρονικού μέσου ενημέρωσης είναι σύζυγος του οδηγού του Δημάρχου.

Άραγε είναι τόσο αντικειμενική όσο απαιτείται? Πως θα μπορούσε όμως….

ΠΗΓΗ:   aftodioikisi.gr

Show More

Related Articles

Back to top button