Αυτοδιοικητικές εκλογέςΧαλάνδρι

Δημοσκοπήσεις: Στο όριο νίκης από Α’ γύρο, ο Ρούσσος στο Χαλάνδρι

Σίγουρη νίκη του Σίμου Ρούσσου, ενδεχομένως κι από τον πρώτο γύρο, δείχνουν οι τελικές δημοσκοπήσεις πριν την κάλπη της Κυριακής.

Θρίλερ για το 43%

Τόσο οι φανερές και δημοσιευμένες όσο και οι κρυφές μετρήσεις που έχουν υπόψη τα επιτελεία των συνδυασμών και οι αναλύσεις που έχουν κάνει, δείχνουν πλήρη επικράτηση του νυν Δημάρχου, ο οποίος κινείται μεταξύ 40% και 44%. Το θρίλερ της βραδιάς φαίνεται ότι θα είναι το αν ο Σίμος Ρούσσος περάσει το κατώφλι του 43% που θα του δώσει τη νίκη από την πρώτη Κυριακή.

Ο κ. Ρούσσος προηγείται συντριπτικά στην παράσταση νίκης με 62% ενώ είναι μεγάλη η διαφορά του από τους δυο βασικούς αντιπάλους του, την Κρίστη Αγαπητού και τον Χάρη Ρώμα.

Η δυναμική της Κ. Αγαπητού καταγράφεται μεταξύ 20% και 25% ενώ ο Χ. Ρώμας δύσκολα θα περάσει το 20% και μπορεί να πέσει κι έως το 15%.

Από τους υπόλοιπους υποψηφίους, δεν φαίνεται να μπορεί να περάσει το 10% και αναμένεται «ντέρμπι» για την τέταρτη θέση μεταξύ του κεντροδεξιού Μ. Κρανίδη και της Λ. Καρατζά από το ΚΚΕ που κινούνται περί του 5%-7%.

Μάχη θα δοθεί ανάμεσα σε Στ. Ανδρεόπουλο κ Ν. Πράσσο, που στο παρελθόν είχαν βρεθεί στην ίδια όχθη, για το ποιος θα επικρατήσει του άλλου, με αυξημένες τις πιθανότητες του δεύτερου, να συγκεντρώσει μεγαλύτερο ποσοστό.

Μπορεί την έκπληξη ο Μαυραγάνης

Σε ότι αφορά στους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους προβάδισμα φαίνεται να έχουν όλοι οι Αντιδημάρχοι και οι εκλεγμένοι σύμβουλοι της διοίκησης και των άλλων συνδυασμών, ενώ μεγάλες πιθανότητες έχουν να εκλεγούν και νέα πρόσωπα στο Χαλάνδρι, όπως ο Αλέξης Μαυραγάνης από τον συνδυασμό του κ. Ρούσσου, που φαίνεται να έχει μεγάλες πιθανότητες να κάνει την έκπληξη.

Show More

Related Articles

Back to top button