ΧαλάνδριΠολιτισμόςΝέα

Νότης Μαυρουδής: Το Σάββατο (7/1) το τελευταίο “αντίο” στο κοιμητήριο Χαλανδρίου – Η επιθυμία της οικογένειας του

Τεράστια θλίψη σε όλο τον καλλιτεχνικό κόσμο (και όχι μόνο) έχει προκαλέσει η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του σπουδαίου συνθέτη, κιθαρίστα και ραδιοφωνικού παραγωγού, Νότη Μαυρουδή, που απεβίωσε χθες το βράδυ της Τρίτης 3 Ιανουαρίου, ενώ βρισκόταν για διακοπές με τη σύζυγό του στο σπίτι τους στην Κουκουράβα.

Όπως γνωστοποίησε με (νέα) ανάρτηση του ο γιος του μεγάλου συνθέτη, αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Εξυπηρέτησης Πολιτών του Δήμου Χαλανδρίου, Χάρης Μαυρουδής η κηδεία του θα γίνει στο κοιμητήριο Χαλανδρίου το Σάββατο 7/01 στις 10:30 το πρωί.

Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων, να συγκεντρωθούν χρήματα προκειμένου να αγοραστούν μουσικά όργανα για τη Συμφωνική Ορχήστρα Νέων του Δήμου Χαλανδρίου.

Η ανάρτηση του Χάρη Μαυρουδή αναφέρει:

“Η πολιτική κηδεία του πατέρα μας Νότη Μαυρουδή, θα γίνει στο κοιμητήριο Χαλανδρίου το Σάββατο 7/01 στις 10:30 το πρωί και στη συνέχεια θα μεταβούμε στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας στις 13:00.

Επιθυμία της οικογένειάς μας, αντί στεφάνων, να συγκεντρωθούν χρήματα προκειμένου να αγοραστούν μουσικά όργανα για τη Συμφωνική Ορχήστρα Νέων του Δήμου Χαλανδρίου.

Λογαριασμός κατάθεσης: Alpha Bank ΦΛΥΑ Α.Ε ΙΒΑΝ GR 0301403600360002320000087

Σας ευχαριστούμε για την αγάπη και την υποστήριξή σας.

Η οικογένειά του”.

Πως συνέβη το μοιραίο γεγονός

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 8:30 το βράδυ της Τρίτης, έβαλε ένα ξύλο στα κάγκελα της αυλής του σπιτιού του και πάτησε πάνω, ίσως για να διορθώσει κάτι, ωστόσο, πιθανότατα, έχασε την ισορροπία του ή ζαλίστηκε, και στη συνέχεια έπεσε στο κενό.

Όπως συμπληρώνουν οι πληροφορίες του magnesianews.gr, η σύζυγός του, σε κατάσταση σοκ, κάλεσε το ΕΚΑΒ στις 20.45 και μια κινητή μονάδα με γιατρό πήγε στο σημείο, αλλά ο άτυχος συνθέτης είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή.

Το δικό τους “αντίο” στον Νότη Μαυρουδή έχει πει τόσο η σκηνοθέτης και ηθοποιός Μάνια Παπαδημητρίου όσο και ο Σύλλογος Χαλανδρίου “Αργώ”.

Show More

Related Articles

Back to top button