Αυτοδιοικητικές εκλογές

Α. Ντινόπουλος: «Αποχωρώ οριστικά από τα κοινά των Βριλησσίων»

Δυο μήνες πριν τις δημοτικές εκλογές ο Αργύρης Ντινόπουλος υποψήφιος δήμαρχος Βριλησσίων με την πλήρη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη, αποσύρει την υποψηφιότητα του και αποχωρεί όχι μόνο από το σκηνικό των εκλογών αλλά και από τα κοινά των Βριλησσίων.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του μέχρι πρότινος υποψηφίου δημάρχου Βριλησσίων Αργύρη που εγείρει διάφορα ερωτήματα για την παράταξη του πρώην υποψηφίου Αργύρη Ντινόπουλου :
«Πολιτεύτηκα πάντα με αρχές και με ρεαλισμό. Τα δεδομένα στην τελική ευθεία προς τις αυτοδιοικητικές κάλπες με δύο συνδυασμούς από την Νέα Δημοκρατία στα Βριλήσσια δημιουργούν βαθύ διχασμό της παράταξης στην πόλη μας. Επίσης αυτή η εσωτερική αντιπαράθεση στερεί σε τοπικό επίπεδο την αρραγή κομματική ενότητα που απαιτείται για την εκλογική μάχη της Περιφέρειας Αττικής. Επιπλέον με την έναρξη της προεκλογικής περιόδου ισχυροποιήθηκε από την Νέα Δημοκρατία η τάση ανανέωσης του αυτοδιοικητικού προσωπικού με σαφή στήριξη νέων προσώπων.
Για τους τρείς παραπάνω λόγους αποσύρω την υποψηφιότητά μου. Την απόφασή μου αυτή δεν την γνωστοποίησα προηγουμένως σε κανένα κομματικό στέλεχος. Ούτε την διαπραγματεύτηκα με οιονδήποτε. Την μαθαίνουν όλοι τώρα. Εκτός από τους εξήντα υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού που ήδη ενημέρωσα ώστε, χωρίς καμία δέσμευση, να κάνουν τις επιλογές τους. Αποχωρώντας οριστικά από τα κοινά των Βριλησσίων και παραιτούμενος από την θέση μου στο απερχόμενο δημοτικό συμβούλιο εύχομαι σε όλους, φίλους και πολιτικούς αντιπάλους, καλό αγώνα προς όφελος της πόλης».

 

 

Show More

Related Articles

Back to top button