ΥγείαΔήμοιΠεντέληΕιδήσεις

Δωρεάν drive through rapid tests από το Δήμο Πεντέλης

Ο Δήμος Πεντέλης ενημερώνει ότι την Κυριακή 3/1/2021 και ώρες 10.00 έως 15.00  στην Πλατεία Αγίας Τριάδας στη Δημοτική Κοινότητα Πεντέλης  θα διεξαχθούν από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, ΔΩΡΕΑΝ rapid tests στο γενικό πληθυσμό  του Δήμου Πεντέλης με τη μέθοδο drive through.

Η εξέταση θα πραγματοποιηθεί,  ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ σε  επιβαίνοντες σε οχήματα (αυτοκίνητα, ποδήλατα, πατίνια κλπ.) και έως 3 άτομα ανά οικογένεια.  Οι πεζοί εξαιρούνται. Τα παιδιά που θα υποβληθούν στο τεστ θα πρέπει να είναι άνω των 10 ετών.

Οι πολίτες πρέπει απαραίτητα να δηλώσουν Ονοματεπώνυμο, ΑΜΚΑ και Αριθμό Ταυτότητας.

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης, Ψυχικής Υγείας, Προληπτικής Ιατρικής και Ενημέρωσης των Πολιτών και Δημόσιας Υγείας, Ιατρός Ειδική Παθολόγος Ελένη Πολίτη, δήλωσε σχετικά:

«Ο Δήμος Πεντέλης από την πρώτη στιγμή και πολύ νωρίτερα σε κάποιες περιπτώσεις έλαβε μέτρα αντιμετώπισης της δύσκολης υγειονομικής κρίσης που μαστίζει όλη την υφήλιο.  Ως Δήμος Πεντέλης φροντίζουμε με κάθε τρόπο τη διαφύλαξη της υγείας των πολιτών του Δήμου μας και στο πλαίσιο αυτό διενεργούμε έλεγχο του μαζικού πληθυσμού, για την ανίχνευση τυχόν κρουσμάτων Covid-19, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ και  τη χρήση rapid tests.  Με αυτό τον τρόπο συμβάλλουμε στην ευρύτερη προσπάθεια που πραγματοποιεί ο κρατικός μηχανισμός να αντιμετωπίσει και να περιορίσει την πανδημία».

Show More

Related Articles

Back to top button