2Βριλήσσια

Απαράδεκτη πρόκληση από υπόψ. Δήμαρχο Βριλησσίων, την ημέρα του Πολυτεχνείου

Γιάννης Πισιμίσης σε ντροπιαστική εξίσωση φασισμού και κομμουνισμού- Προσβολή για το ΚΚΕ – Σφοδρή αντίδραση Β. Αρχιμανδρίτη. 

Με τη χρεοκοπημένη και ανιστόριτη θεωρία των “δύο άκρων”, στα βήματα πολλών άλλων στελεχών της σημερινής ΝΔ, επέλεξε ο Γιάννης Πισιμίσης, επικεφαλής της “μητσοτακικής” δημοτικής παράταξης, Νέα Πνοή, να στείλει το μήνυμα του για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, προκαλώντας όπως ήταν αναμενόμενο, αντιδράσεις.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Βριλησσίων, με ανάρτηση του στα social media, επιχείρησε να εξισώσει τον φασισμό με τον κομμουνισμό, μπερδεύοντας ακόμα και τη σημασία της έννοιας “Δικτατορία του Προλεταριάτου” με τη στρατιωτική χούντα.

Οι απόψεις αυτές του κ. Πισιμιση δεν προσβάλουν μόνο το ΚΚΕ, αλλά και κάθε δημοκράτη ψηφοφόρο της Νέας Δημοκρατίας, της οποίας είναι στέλεχος. Θα έπρεπε να θυμάται ο υποψήφιος Δήμαρχος με τη στήριξη του” μητσιτακικου μπλοκ” ότι ο ιδρυτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Καραμανλής, συνέδεσε το ονομα του με τη νομιμοποίηση του ΚΚΕ, με στόχο το τέλος της εμφύλιοπολεμικης διαμάχης και τη εθνική συναδελφωση. Τώρα ο κ. Πισιμίσης ακολουθεί κι αυτός τη νέα τάση για διχασμό με εμφύλιοπολεμικά σύνδρομα που ξεθαφτηκαν για να εξυπηρετήσουν πολιτικά συμφέροντα, δηλητηριαζοντας όμως το σώμα της ελληνικής κοινωνίας.

Όπως ήταν αναμενόμενο, σφοδρή ήταν η αντίδραση του δικηγόρου Βασίλη Αρχιμανδρίτη, μέλους του ΚΚΕ ο οποίος πρόσφατα δέχτηκε βίαιη επίθεση από τα ΜΑΤ, επειδή κατήγγειλε την κακοποίηση διαδηλωτή.

Δείτε την ανάρτηση του Γιάννη Πισιμίση και τον διάλογο με τον Βασίλη Αρχιμανδρίτη.

 

Show More

Related Articles

Back to top button