ΑθήναΑθλητικάΝέαΕιδήσεις

Ανοίγουν σήμερα (24/1) οι εγγραφές για τον 11ο Ημιμαραθώνιο Αθήνας

Ο αγώνας φέτος είναι αφιερωμένος στη μνήμη του σπουδαίου Έλληνα συνθέτη, Μίκη Θεοδωράκη

Ανοίγουν σήμερα, Τρίτη (24/1), στις 12:00 το μεσημέρι οι εγγραφές για συμμετοχή στον 11ο Ημιμαραθώνιο Αθήνας 2023, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για τις 19 Μαρτίου, στο κέντρο της Αθήνας.

Ο αγώνας φέτος είναι αφιερωμένος στη μνήμη του σπουδαίου Έλληνα συνθέτη, Μίκη Θεοδωράκη. Για πρώτη φορά, στο πλαίσιο του 11ου Ημιμαραθωνίου Αθήνας θα διεξαχθεί το Family Run 1000 μ., με όριο συμμετοχής 1.000 δρομείς (500 παιδιά και 500 ενήλικους) για το οποίο οι εγγραφές θα ξεκινήσουν σε άλλη ημερομηνία, που συντόμως θα ανακοινωθεί.

Ο Ημιμαραθώνιος Αθήνας υλοποιείται με την υπογραφή του ΣΕΓΑΣ και του Δήμου Αθηναίων/ΟΠΑΝΔΑ σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και Μεγάλο Χορηγό την ERGO Ασφαλιστική.

Στη σχετική ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ αναφέρεται:

«Έτοιμος είναι ο ΣΕΓΑΣ να υποδεχθεί τους χιλιάδες δρομείς που θα δηλώσουν συμμετοχή για τον 11ο Ημιμαραθώνιο Αθήνας 2023 ο οποίος θα διεξαχθεί στο κέντρο της Αθήνας στις 19 Μαρτίου.

Ο αγώνας είναι αφιερωμένος στη μνήμη του σπουδαίου Έλληνα συνθέτη, Μίκη Θεοδωράκη και αποτελεί μία από τις πλέον δημοφιλείς διοργανώσεις στην κατηγορία της. Υλοποιείται δε, με την υπογραφή του ΣΕΓΑΣ και του Δήμου Αθηναίων/ΟΠΑΝΔΑ σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και Μεγάλο Χορηγό την ERGO Ασφαλιστική.

Οι δρομείς που θέλουν να συμμετάσχουν θα πρέπει να δηλώσουν εγκαίρως την συμμετοχή τους αποκλειστικά και μόνο μέσω της επίσημης ιστοσελίδας από αύριο, Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023 στις 12 το μεσημέρι.

Τα όρια που έχουν τεθεί για τις αριθμητικές συμμετοχές ανέρχονται σε 8.000 για τον Ημιμαραθώνιο (21,1 χλμ.) και 10.000 για τα 10χλμ.

Να επισημάνουμε ότι όσοι θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή για περισσότερες πληροφορίες θα πρέπει να διαβάσουν Πολιτική Ακυρώσεων και τους Όρους Συμμετοχής, Εγγραφής & Παραλαβής Αριθμού Συμμετοχής της Διοργάνωσης καθώς και να επισκεφθούν την επίσημη ιστοσελίδα για άλλες επιπλέον πληροφορίες.

Φέτος, για πρώτη φορά, στο πλαίσιο του 11ου Ημιμαραθωνίου Αθήνας θα διεξαχθεί το Family Run 1000 μ., με όριο συμμετοχής 1.000 δρομείς (500 παιδιά και 500 ενήλικους) για το οποίο οι εγγραφές θα ξεκινήσουν σε άλλη ημερομηνία, που συντόμως θα ανακοινωθεί».

Show More

Related Articles

Back to top button