Αγία Παρασκευή

Αναπάντητα ερωτήματα

Μας εγκαλεί για "ψεύδη" η κα Μακρή χωρίς ωστόσο να απαντά στα καίρια πολιτικά ερωτήματα που προκύπτουν

Με εξώδικη δήλωση απάντησε η υποψήφια Δήμαρχος Παλλήνης Ρ. Μακρή σε δημοσίευμα του προηγούμενου φύλλου μας.

Στο δημοσίευμα γράφαμε μεταξύ άλλων ότι η κα Μακρή είναι διορισμένη δημόσιος υπάλληλος στο Υπουργείο Περιβάλλοντος, όπως προκύπτει κι από το ΦΕΚ διορισμού της (ΦΕΚ 1183/Γ/20.11.2015)   καθώς και πληροφορίες εργαζομένων του υπουργείου που αναφέρουν ότι «δεν εμφανίζεται στο γραφείο». Αναφερθήκαμε ακόμη σε δημοσιεύματα που την θέλουν να έχει αποσπαστεί στο γραφείο του ευρωβουλευτή της ΛΑΕ, Ν. Χουντή. Στο ίδιο δημοσίευμα κάναμε λόγο για υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της οι οποίοι αποκαλύπτουν σε δημόσιες συζητήσεις τους ότι έλαβαν υποσχέσεις διορισμού από την κα Μακρή. Κάτι το οποίο η ίδια διαψεύδει κατηγορηματικά, ωστόσο η V έχει στη διάθεση της σχετικό διάλογο στο διαδίκτυο

Στο εξώδικο της η κα Μακρή κάνει λόγο για «λιβελογράφημα που έβριθε με ψευδείς, υποτιμητικούς υποτίτλους και ψευδή γεγονότα» που σκοπό έχουν «την ηθική της σπίλωση» και ζητά να δημοσιεύσουμε ήδη συνταγμένο κείμενο με το οποίο «θα ζητούμε συγνώμη» και θα παραδεχόμαστε ότι «η δημοσίευση είναι υπαγορευμένη και συνταγμένη από πολιτικό της αντίπαλο».

Η κα Μακρή δεν δίνει πάντως απαντήσεις στα καίρια πολιτικά ερωτήματα που προκύπτουν από το δημοσίευμα: Εργάζεται κανονικά ως Διευθύντρια στο Υπουργείου Περιβάλλοντος; Μισθοδοτείται κανονικά από αυτό; Ευσταθούν ή όχι τα δημοσιεύματα που την θέλουν αποσπασμένη σε γραφείο πολιτικού; Κι αν ναι, εργάζεται κανονικά σε αυτό;

Νομίζουμε ότι οι απαντήσεις είναι χρήσιμες για τους δημότες.

Σημειώνουμε πάντως ότι η κα Μακρή με το εξώδικο της ξεπερνά τα όρια που η ίδια θέτει, χρησιμοποιώντας εναντίον μας ψευδείς και υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς και απαιτώντας να δημοσιεύσουμε υπαγορευμένο από την ίδια κείμενο. Έχουμε κι εμείς τα ίδια μέσα που η ίδια επικαλείται εάν συνεχιστεί αυτό από την πλευρά της. Για την ώρα, κατανοούμε την ένταση των τελευταίων πριν τις εκλογές ημερών.

Η κριτική μας είναι καθαρά πολιτική και δεν έχουμε πρόθεση να πλήξουμε την τιμή και την υπόληψη κανενός και φυσικά και της κας Μακρή. Αν κάποιοι «χαρακτηρισμοί» τρίτων που μεταφέρθηκαν στο δημοσίευμα την ενόχλησαν, τους ανακαλούμε. Ως πολιτικό όμως, θα συνεχίσουμε να την κρίνουμε.

Η εξώδικος δήλωση της κα Μακρή εδώ

 

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button