ΔήμοιΠαπάγου-ΧολαργόςΔημοτικάΕιδήσεις

Αναβαθμισμένη η πλατεία Εθν. Αντιστάσεως & η νέα παιδική χαρά στο Χολαργό

Παραδόθηκε στο κοινό με την ολοκλήρωση της ανάπλασης

Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών ανάπλασης, παραδίδεται αναβαθμισμένη στο κοινό η πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως καθώς και η πιστοποιημένη παιδική χαρά στον Άνω Χολαργό.

Πρόκειται για ένα έργο που φιλοδοξεί να λειτουργήσει ως ένα «πράσινο φίλτρο» στον αστικό ιστό του Δήμου Παπάγου – Χολαργού και πραγματοποιήθηκε με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Αττικής και ιδίους πόσους του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος επανέλαβε ότι «ο σεβασμός και η προστασία του περιβάλλοντος αποτελεί προτεραιότητα για τη δημοτική αρχή και πάνω σε αυτό το πλαίσιο έχουν γίνει και συνεχίζουν να γίνονται όλα τα έργα και οι παρεμβάσεις μας», ενώ αναφερόμενος στην ανάπλαση της πλατείας, έκανε λόγο για στολίδι που θα δώσει νέα πνοή στην πόλη μας.

Τέλος, ευχαρίστησε για την σημαντική τους συμβολή τους Πρώην Αντιδημάρχους Τεχνικών Έργων και Ποιότητας Ζωής Τζίνα Αρβανίτη και Θανάση Αυγουρόπουλο, τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων, Ποιότητας Ζωής και Παιδείας Μιχάλη Τράκα καθώς και το σύνολο του προσωπικού της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Παπάγου – Χολαργού.

Show More

Related Articles

Back to top button