Αυτοδιοικητικές εκλογέςΧαλάνδρι

Αδωνις Γεωργιάδης:Ο Δήμος αυτός θα χάσει όλες τις ευκαιρίες του ΕΣΠΑ, εάν μείνει με αυτόν τον Δήμαρχο

Δείτε πώς εκβίασε την ψήφο των δημοτών στο Χαλάνδρι

Ο Αδωνις Γεωργιάδης στην εκπομπή του Action 24 «Πρωινή Ζώνη» αναφέρθηκε στον δήμο Χαλανδρίου, όπου η εκλογή του δημάρχου θα κριθεί την ερχόμενη Κυριακή.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Μια είδηση που μ’ ενδιαφέρει εμένα και την εκλογική μου περιφέρεια, όπως ξέρετε είμαι βουλευτής του βόρειου τομέα της Αθήνας. Χθες το βράδυ είδα μια πολύ ευχάριστη για μένα είδηση. Υπάρχει ένας δήμος, το Χαλάνδρι, το οποίο διοικείται εδώ και 8 χρόνια από έναν δήμαρχο που είναι από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Είναι πάρα πολύ περίεργο στο Χαλάνδρι να διοικεί ΑΝΤΑΡΣΥΑ».

«Κάτι καλό θα έκανε για να είναι δήμαρχος. Ο κόσμος αποφασίζει, εσείς μας τα λέγατε», τον διέκοψε ο δημοσιογράφος, καθώς ο υπουργός Εργασίας είχε υποστηρίξει λίγο νωρίτερα στην ίδια εκπομπή πως για να εκλέγεται ο Μπέος κάτι καλό θα έχει κάνει στον Βόλο.

«Δεν έχω αντίρρηση ότι για να κερδίζει κάποιος κάτι καλό κάνει. Αυτό είναι πάγια αρχή για όλους. Δεν πήρε βέβαια 58%, πήρε 42%. Άλλο το ένα άλλο το άλλο. Αυτό συνέβαινε επειδή για πολλά χρόνια εκεί η Νέα Δημοκρατία ήταν πάνρα διασπασμένη και στον πρώτο και στον δεύτερο γύρο. Χθες για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, χάρη στη γενναία απόφαση του Χάρη Ρώμα, να υποστηρίξουν την κυρία Κρίστι Αγαπητού που έχει περάσει στον δεύτερο γύρο, ως δεύτερη κάτω από τον κύριο Ρούσσο.

Αυτό σημαίνει ότι πλέον Αγαπητού και Ρώμας μαζί, έχουν το ποσοστό που είχε ο Ρούσσος στον πρώτο γύρο. Είναι πολύ βασικό αυτό, διότι ο κύριος Ρούσσος εκτός από τις γραφικότητες που έχει κάνει και τις διατηρεί, να έχει τη σημαία της Παλαιστίνης έξω από το δημαρχείο λες και κάνει εξωτερική πολιτική ο δήμαρχος, σφάζουν και καίνε μωρά στο Ισραήλ κι αυτός έχει την σημαία έξω από το δημαρχείο, το λέω για να καταλάβει ο κόσμος του Χαλανδρίου τι ψήφισε. Κάνουμε παρέλαση για 28η Οκτωβρίου και 25η Μαρτίου και βάζει αντάρτικα τραγούδια. Αυτά είναι γραφικότητες. Πάω στο μείζον θέμα, λόγω ιδεολογίας δεν μιλάει με κανέναν. Δεν έχει έρθει να πάρει ένα ΕΣΠΑ, δεν έχει έρθει να πάρει ένα πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων, ένα έργο. Απλώς κρατάει τον δήμο όπως ήταν», συμπλήρωσε.

Μάλιστα προχώρησε και σε μια προτροπή προς τους πολίτες του Χαλανδρίου λέγοντας: «Άρα έχουν την Κυριακή μια μοναδική ευκαιρία, να γυρίσουν σελίδα στον Δήμο. Για μένα είναι τεράστιο θέμα αυτό, ως βουλευτή του βόρειου τομέα. Θέλω οι άνθρωποι στο Χαλάνδρι να το σκεφτούν διπλά και τριπλά. Εάν επιλέξουν την κυρία Αγαπητού, θα έχουν την ευκαρία να έχουν επιτέλους έναν δήμαρχο, που θα φέρει έργα και λεφτά στην πόλη που έχει μείνει πίσω».

Παράλληλα ο υπουργός Εργασίας έκανε μια ανάρτηση στην οποία αναφέρει: «Δεν είναι δυνατόν ο Δήμος Χαλανδρίου να κυβερνάται από την Ανταρσύα δια του κ. Ρούσσου. Όχι για λόγους ιδεολογικούς μόνον αλλά καθαρά για το καλό του Δήμου. Ο Δήμος αυτός θα χάσει όλες τις ευκαιρίες του νέου ΕΣΠΑ και του Ταμείου Ανάκαμψης εάν για τα επόμενα 5 χρόνια μείνει με αυτόν τον Δήμαρχο. Ως βουλευτής Βορείου Τομέα έχω ευθύνη να πω στους συμπολίτες μου την αλήθεια. Η στήριξη του κ. Χάρη Ρώμα στην κα Κρίστη Αγαπητού δίνει μία ευκαιρία στο Χαλάνδρι να γυρίσει σελίδα και να διασωθεί από την παρακμή. Πρέπει να κάνουμε αγώνα αυτές τις λίγες μέρες που απομένουν να πετύχουμε την μεγάλη ανατροπή εκεί. Για το καλό του Χαλανδρίου η κα Αγαπητού πρέπει να εκλεγεί Δήμαρχος την Κυριακή».

Show More

Related Articles

Back to top button