Αγία Παρασκευή

Αγ. Παρασκευή: “Αποφασίζομεν και διατάσομμεν ο Δήμαρχος”

Δήμαρχος είμαι… ότι θέλω κάνω και αποφασίζω και διατάζω. Μάλλον έτσι σκέφτηκε ο γνωστός για τον…δημοκρατικό του λόγο (βλ. “γατάκια, δεν καταλαβαίνω τίποτα”) και πρακτική (βλ. ΜΑΤ κατά των 16χρονων, στην “Πάνω Πλατεία”), Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Βασίλης Ζορμπάς ο οποίος έφτασε στο σημείο να συγκαλέσει Δημοτικό Συμβούλιο, αποκλείοντας τις αντιπολιτευόμενες παρατάξεις!

Σφοδρή ήταν η αντίδραση του επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου, Γιάννη Σταθόπουλου ο οποίος,  με ανακοίνωση του, κατήγγειλε τον αποκλεισμό των δημοτικών παρατάξεων και επιτέθηκε στον κ. Ζορμπά:

“Στο Δημοτικό Συμβούλιο Αγ. Παρασκευής εκπροσωπούνται επτά παρατάξεις. Ο Δήμαρχος Β. Ζορμπάς πριν λίγες μέρες, κάλεσε για να συζητήσει ένα σοβαρό θέμα του Δήμου, εκπροσώπους μόνον μιας παράταξης.
Στην συνεδρίαση της 16ης Νοεμβρίου ρωτήθηκε από Δημοτικό Σύμβουλο επικεφαλής παράταξης, γιατί απέκλεισε τις υπόλοιπες παρατάξεις. Ακόμα αναμένουμε την απάντηση του Δημάρχου.
Αντί μια συγνώμης, επικαλέστηκε τον (ψευδή κατά την άποψη μας) λόγο αποκλεισμού της Δημοτικής μας Κίνησης. Δεν μας πειράζει αυτό. Τις υπόλοιπες, όμως, παρατάξεις δεν εξήγησε γιατί δεν τις κάλεσε.
Εξαίρεσε από την ενημέρωση (πέρα από εμάς) τέσσερις παρατάξεις και δεν έδωσε ΚΑΜΜΙΑ εξήγηση. Γιατί;
«Αποφασίζομεν και διατάσσομεν» ο κ. Δήμαρχος.”

Γιάννης Σταθόπουλος
Show More

Related Articles

Back to top button