ΠολιτισμόςΚινηματογράφοςΨυχαγωγίαΝέαΕιδήσεις

Κυκλοφόρησε το trailer από το «West Side Story» του Στίβεν Σπίλμπεργκ

Ο διάσημος σκηνοθέτης κινη, μετά την ανακοίνωση από τον ίδιο πως εργάζεται πάνω στην αυτοβιογραφική ταινία του με πρωταγωνιστή τον Πολ Ντάνο, μόλις βγήκε και το τρέιλερ του νέου του πρότζεκτ με τίτλο «West Side Story».

Έπειτα από αρκετές εβδομάδες υπομονής και καθυστερήσεων εξαιτίας της πανδημίας, ήρθαν οι πρώτες θετικές ειδήσεις γύρω από αυτή και πλέον μετράει αντίστροφα ο χρόνος μέχρι να βγει στους κινηματογράφους.

Πρωταγωνιστούν οι Άνσελ Έλγκορτ, Ρέιτσελ Ζέγκλερ στους ρόλους των Τόνυ και Μαρία αντίστοιχα. Το story δεν είναι διαφορετικό από την παλαιότερη εκδοχή του, με την αφήγηση της θρυλικής ιστορίας του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας στην Αμερική της δεκαετίας του 1950. Τους κεντρικούς ρόλους πλαισώνει ένα πολύ αξιόλογο supporting cast, με τους Έζρα Μένας, Τζούλιους Άντονι Ρούμπιο, Άνα Ισαμπέλ και πολλούς ακόμη να ενσαρκώνουν τα μέλη των δύο συμμοριών της Νέας Υόρκης.

Το πλάνο ήταν η ταινία να βρεθεί στις αίθουσες τον χειμώνα του 2020 και μάλιστα θα έβαζε πλώρη και για πολλών ειδών βραβεία. Με τις συνεχόμενες καθυστερήσεις στην παραγωγή και στις διάφορες ετοιμασίες, η ταινία του Στίβεν Σπίλμπεργκ αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Δεκέμβριο και πιο συγκεκριμένα εντός της περιόδου των γιορτών.

Η νέα δουλειά του πολύ γνωστού σκηνοθέτη και υπεύθυνου για μερικές από τις πιο γνωστές παραγωγές στην ιστορία του κινηματογράφου (Λίστα του Σίντλερ, Διάσωση του Στρατιώτη Ράιαν, Σαγόνια του Καρχαρία, ET ο Εξωγήινος, Τζουράσικ Παρκ, Ιντιάνα Τζόουνς μεταξύ άλλων), αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον από κοινό και κριτικούς, καθώς καταπιάνεται με ένα τελείως διαφορετικό θέμα από αυτά που μας έχει συνηθίσει.

Πηγή: athensvoice.gr

Show More

Related Articles

Back to top button