Δημοτικά

Σίμος Ρούσσος: Χωρίς εφησυχασμό στον β’ γύρο.

Σ. Ρούσσος: «Πάμε χωρίς εφησυχασμό και με πίστη στον β’ γύρο»

Ο νυν δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος δεν εξασφάλισε οριακά, με ποσοστό 42,84%, την επανεκλογή του απότον πρώτο γύρο των εκλογών.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Αντίσταση με τους Πολίτες» έστειλε το δικό του μήνυμα ενόψει δεύτερης Κυριακής:

«Ευχαριστώ τον καθένα και την καθεμία από τους 11.080 Χαλανδραίους πολίτες που μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους στην εκλογική αναμέτρηση.

Το τελικό 42.84% της ψήφου των πολιτών δείχνει ότι εκτιμήθηκε η δουλειά, τα πρόσωπα, το συνολικό έργο και οι μεγάλες προοπτικές της πόλης με αυτή την διοίκηση. Για ελάχιστες ψήφους θα ξαναβρεθούμε στις κάλπες την επόμενη Κυριακή.

Χωρίς κανένα εφησυχασμό, με πίστη και αισιοδοξία για το τελικό αποτέλεσμα:
Καλώ όλους και όλες, που εκφράστηκαν με διαφορετικό τρόπο χθες, όλες και όλους που δεν συμμετείχαν να βάλουν το δικό τους λιθαράκι στην κοινή προσπάθεια. Την επόμενη Κυριακή, ενώνουμε κάθε δημιουργική φωνή του Χαλανδρίου. Εμποδίζουμε το πισωγύρισμα στις εποχές της αδιαφορίας, της αδιαφάνειας και του μηδενικού έργου. Ψηφίζουμε για τoν τόπο μας. Με τη νίκη.

«Eυχαριστώ» στους εργαζομένους για την εκλογική διαδικασία

Τη συμβολή του δημοτικού προσωπικού στις χρηστικές ανάγκες της κάλπης, επισήμανε ο Σίμος Ρούσσος, με άλλο του μήνυμα. «Ευχαριστώ τους εργαζόμενους σε όλες τις υπηρεσίες του Δήμου για την τεράστια προσφορά τους και τη μεγάλη συμβολή τους στην άρτια και υποδειγματική διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας», σημείωσε ο δήμαρχος Χαλανδρίου.

Show More

Related Articles

Back to top button