Απόψεις

Άδωνις… καπαμά

Δεν αμφιβάλλουμε καθόλου ότι αυτή η κυβέρνηση είναι άριστη στην επικοινωνία. Έχει τον μαγικό τρόπο να σου βαφτίζει το ψάρι κρέας και το άσπρο μαύρο και οι περισσότεροι να το πιστεύουν. Πετάει ο… Αδωνις; Πετάει!

Θα μπορούσαν οι περισσότεροι από τους κυβερνώντες μας, με προεξέχοντα τον Άδωνι Γεωργιάδη να κάνουν μεγάλη καριέρα ως επικοινωνιολόγοι ή απλώς ως ηθοποιοί. Το κακό για εμάς είναι ότι τελικώς κάνουν καριέρα πολιτικού αλλά δεν παράγουν πολιτική. Παρά μόνο επικοινωνία, θέαμα και υποκρισία.

Σαν το καλάθι της νοικοκυράς που πολυδιαφημίστηκε ως το ισχυρό όπλο της κυβέρνησης κατά της ακρίβειας, αν και θα περίμενε κανείς πολλά περισσότερα.

Τελικά το καλάθι είναι μια σκέτη κοροιδία. Γεμάτο από τα προιόντα που ήδη έβγαζαν τα σούπερ μάρκετ με δική τους ετικέτα και πάντα πουλούσαν σε πολύ χαμηλότερη τιμή από τα επώνυμα, αλλά πλέον όμως τα πουλάνε ακριβότερα από ότι τα πουλούσαν λίγους μήνες πριν και πολύ πιο ακριβά από ότι τα πουλούσαν πέρσι. Και το χειρότερο; Δεν έχουν κλειδωμένη τιμή, πράγμα που σημαίνει ότι θα συνεχίσουν να ακριβαίνουν απλώς θα παραμένουν πιο  φτηνά από τα επώνυμα που θα ακριβαίνουν κι αυτά.

Το πραγματικό όφελος για τη τσέπη του νοικοκύρη, της νοικοκυράς και της… ανοικοκύρευτης, είναι τελικώς, μηδέν!

Θα παραμείνει μηδέν όσο η κυβέρνηση επιμένει να πουλάει επικοινωνιακά τρικάκια και σόου Άδωνι με εφόδους στα σούπερ μάρκετς αλλά δεν παίρνει άλλα ουσιαστικά μέτρα, όπως να βάλει πλαφόν σε τιμές, να κάνει σοβαρούς ελέγχους στην αγορά αφού κάνει κρα ότι ένα καρτέλ βγάζει πολλά χρήματα εις βάρος του κοσμάκη ή και να μειώσει ΦΠΑ και φόρους, αντί να μοιράζει δισεκατομμύρια ευρώ σε απευθείας αναθέσεις σε Πάτσηδες.

Αλλά εμείς δεν ψηφίσαμε πολιτικούς για να τα κάνουν όλα αυτά, αλλά ηθοποιούς για να μας πουλήσουν παραμύθια. Καλά να πάθουμε.

Ο Καθένας

 

 

 

 

 

 

Show More

Related Articles

Back to top button