ΚοινωνίαΝέαΕιδήσεις

To “Bazaraki Μας”: Ένα Μπαζάρ Αγάπης 18 και 19 Φεβρουαρίου

Στις 18 & 19 Φεβρουαρίου η εταιρεία Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας Ginger Communications σε συνεργασία με τον αγαπημένο έλληνα creator Φίλιππο Ιωάννου (aka Fipster) μοιράζουν αγάπη, διοργανώνοντας ένα διήμερο bazaar pre-owned ειδών με στόχο την ενίσχυση των δράσεων του έργου του Make- A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

Η ενέργεια αποτελεί μία ιδιωτική πρωτοβουλία της Αγγελικής Δούκα – CEO & Founder της GInger Communications και του Fipster, οι οποίοι ένιωσαν την ανάγκη να στηρίξουν έμπρακτα και με πολλή αγάπη, παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη. Στόχος είναι, κάτω από την ομπρέλα του “Βazaraki Μας”, να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα για την εκπλήρωση παιδικών ευχών, σημειώνοντας ότι όλα τα έσοδα από την πώληση των ρούχων θα διατεθούν στο Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

Με τη βοήθεια και τη συγκινητική ανταπόκριση του κόσμου, τα ρούχα που έχουν συγκεντρωθεί μέχρι στιγμής από κάθε περιοχή της Ελλάδος, ξεπερνούν τα 20.000 τεμάχια, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως το μεγαλύτερο ποσοστόαυτών συγκεντρώθηκε ύστερα από πρόσκληση που πραγματοποιήθηκε μέσα από τα social media.

Το “Bazaraki Μας” θα πραγματοποιηθεί με την ευγενική χορηγία της Τεχνόπολης Δήμου Αθηνών, η οποία θα διαθέσει δωρεάν την αίθουσα Μηχανουργείο, αλλά και με την πολύτιμη βοήθεια της Μαριλένα Πατέρα (aka Tidy Guru) η οποία θα αναλάβει την οργάνωση των ρούχων στην αίθουσα. Εξαιρετικά σημαντική είναι και η συμμετοχή της κορυφαίας online delivery υπηρεσίας efood η οποία ανέλαβε την κάλυψη όλων των παραγωγικών εξόδων της διοργάνωσης.

Στην πρωτοβουλία συμμετέχει ενεργά και η δισκογραφική εταιρία Minos EMI, a Universal Music Company μέσω της οποίας έχει οργανωθεί ένα μοναδικό διήμερο με live εμφανίσεις από τις αγαπημένες τραγουδίστριες Αναστασία & Άσπα που θα τραγουδήσουν το Σάββατο στις 17.00 και Marseaux &Joanne τις οποίες θα απολαύσουμε την Κυριακή, την ίδια ώρα. Τέλος, ο παραγωγός και DJ, Βασίλης Κουμεντάκος θα βρίσκεται στα decks όλο το Σαββατοκύριακο διασκεδάζοντας τους επισκέπτες με τις μουσικές του επιλογές!

Το πρόγραμμα λειτουργίας του Bazaar:

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων | Αίθουσα Μηχανουργείο
Σάββατο 18.02.2023 12.00 – 20.00
Κυριακή 19.02.2023 11.00 – 18.00

Show More

Related Articles

Back to top button