#SelfieV-talksΣυνεντεύξεις

#SELFIE: Black Tulip Project

Ένα νέο e-shop για τη γυναίκα

Άνοιξε μες στο καλοκαίρι και έκανε αίσθηση κατευθείαν. Το Black Tulip Project ήρθε για να μείνει. Ξεκίνησε με μαγιό δίνοντας ένα άλλο χρώμα στο φετινό καλοκαίρι και συνέχισε με αθλητικά και εσώρουχα από νέους σχεδιαστές. “Ο κάθε πελάτης είναι κάτι ξεχωριστό”: το Black Tulip δίνει άλλο αέρα στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες καταργώντας το απρόσωπο των διαδικτυακών αγορών και προσεγγίζοντας τις ανάγκες του κάθε επισκέπτη ξεχωριστά.

Η Χριστίνα Γκουρτσιάδη ανέλαβε αυτό το “Project” και ήδη το απογείωσε με πολλή προσωπική δουλεία και με το προσωπικό της γούστο. Τη βρήκαμε. Της μιλήσαμε. Και μας αποκάλυψε όλα όσα κρύβονται πίσω από το Black Tulip Project, ένα Project που ξεκίνησε με πολλή αγάπη για τη μόδα κατατάσσοντας την ίδια στις νέες επιχειρηματίες που φέρνουν τη φρέσκια τους ματιά στο διαδίκτυο και στην αγορά και το Black Tulip Project στα νέα  e-shop που υπόσχονται πολλά…

#SELFIE λοιπόν, της Χριστίνας Γκουρτσιάδη…

 

Η Χριστινα είναι εινα κορίτσι που αγαπάει πολύ την μόδα και θέλει να μοιράζεται αυτήν την αγάπη και τον ενθουσιασμο με τον κοσμο.

Τι είναι το Black Tulip Project;

-To Black Tulip Project, είναι μια ιδέα που προέκυψε μετά από ένα ταξίδι μου στην Νεα Υόρκη. Είχα επισκεφτεί εκεί ένα κατάστημα με ρούχα από νέους σχεδιαστές που δεν ήταν ευρύτερα γνωστοί. Έτσι, επιστρέφοντας στην Ελλαδα και μετα από την προτροπή φίλων πήρα την απόφαση να κάνω κάτι αντίστοιχο και εδώ!

Αυτό ήταν που με ενέπνευσε να δημιουργήσω ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που θα έχει προϊόντα από νέους σχεδιαστές, αλλά και από brands που δεν υπάρχουν στην Ελλάδα, που θα είναι προσβάσιμα σε όλους.

Γιατί e-shop;

-Στην εποχή μας η τεχνολογία έχει μπει στην καθημερινότητα μας χάρη στην ευκολία που μας προφέρει. Το e-shop είναι η νέα τάση της εποχής, είναι ένας αναπτυσσόμενος κλάδος. Ως νέοι επιχειρηματίες και νέοι άνθρωποι, θέλαμε να πιάσουμε τον παλμό της εποχής και να συμβαδίσουμε με τα νέα δεδομένα της.

Η πανδημία, η καραντίνα και οι συνέπειές της επηρέασαν θετικά ή αρνητικά την απόφασή σου να δημιουργήσεις ένα e-shop;

-Είχα πάρει την απόφαση να ανοίξω το e-shop πριν ξεσπάσει η πανδημία. Η αλήθεια είναι ότι όλη αυτή η πρωτόγνωρη και δύσκολη κατάσταση μας δυσκόλεψε και καθυστέρησε αρκετά τις διαδικασίες, αλλά ταυτόχρονα μας πείσμωσε κιόλας. Τελικά, κατέληξα ότι το e-shop άνοιξε την κατάλληλη στιγμή, διότι δίνει την δυνατότητα στον κόσμο να μπορεί να ψωνίζει από απόσταση και με ασφάλεια και το πιο σημάντικο είναι ότι εχει πρόσβαση σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας.

Πώς άλλαξε το Black Tulip Project την καθημερινότητά σου;

Η καθημερινότητα έχει αλλάξει πολύ. Παλιότερα δεν ασχολιόμουν και τόσο με τα social media, τώρα πια καθημερινά περνάω πολλές ωρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μελετάω τις ανάγκες του αγοραστικού κοινού, τις τάσεις της μόδας και βρίσκω καινούργιες συνεργασίες. Η ημέρα περιλαμβάνει πολλά ραντεβού με προμηθευτές και πολλές μετακινήσεις εντός και εκτός πόλεως κατά καιρους.

Γιατί να αγοράσει κάποιος από το Black Tulip;

Το Black Tulip Project  είναι μια boutique, ένα μαγαζί που εξυπηρετεί τις ανάγκες σου αλλά σου προφέρει και προσωπικότητα. Νιώθεις οικεία γιατί εδώ ο κάθε πελάτης αντιμετωπίζεται μοναδικά, δεν είναι απρόσωπος, είναι ο φίλος  μας, ο γείτονας μας, είναι ο ΠΕΛΑΤΗΣ μας.

Τι προτιμούν οι γυναίκες μέχρι στιγμής;

-Οι γυναίκες ανέκαθεν ήθελαν να συμβαδίζουν με τις τάσεις της μόδας και της εποχής και έψαχναν το ποιοτικό και το σύγχρονο. Αυτό λοιπόν που παρατηρώ είναι ότι τα εσώρουχα έχουν πολύ μεγάλη ζήτηση, κυριως τα αισθησιακά σχέδια,  γιατί πιστεύω ότι η γυναίκα αυτήν την εποχή έχει αποφάσισει  να ασχοληθεί με τον εαυτό της, γιατί αυτό την κάνει να αισθάνεται ωραία εσωτερικά αλλα και εξωτερικά. Κάτι που επίσης εχει πολύ ζήτηση είναι τα κολάν, έχουμε πολλά μοντέρνα σχέδια και τώρα πια όταν αθλούμαστε θέλουμε πολύ να προσέχουμε την εμφάνιση μας.

Πώς θα ήθελες να εξελιχθεί το Black Tulip Project; Θα προστεθούν κι άλλα είδη προϊόντων;

-Ευελπιστώ να γίνουμε ένα από τα αγαπημένα e-shops των καταναλωτών! Αυτό μόνο συνεχή βελτίωση προϋποθέτει και όπως ανέφερα και παραπάνω εκεί στοχεύουμε. Επιπλέον, το e-shop μας  δίνει την δυνατότητα σε νέους Έλληνες σχεδιαστές να προβάλουν τα προϊόντα τους. Είμαστε σε διαρκή αναζήτηση νέων συνεργασιών  και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με όλο και περισσότερους νέους και ταλαντούχους σχεδιαστές.

Ποια είναι η Χριστίνα και τι ονειρεύεται;

Η Χριστινα είναι εινα κορίτσι που αγαπάει πολύ την μόδα και θέλει να μοιράζεται αυτήν την αγάπη και τον ενθουσιασμό με τον κόσμο.

 

 

 

 

 

Show More

Related Articles

Back to top button