ΕργασίαΔήμοιΠαπάγου-ΧολαργόςΕκπαίδευσηΑνάπτυξηΕιδήσεις

«Real Skills for Scientists»: Διαδικτυακό σεμινάριο από τον Δ. Παπάγου- Χολαργού

στο πλαίσιο  της πρωτοβουλίας «Γέφυρες Γνώσης και Συνεργασίας»

Ο Δήμος ΠαπάγουΧολαργού μας ενημερώνει για τον κύκλο διαδικτυακών σεμιναρίων με τίτλο: «Real Skills for Scientists» ο οποίος επικεντρώνεται στις Ανθρωπιστικές Επιστήμες και διοργανώνεται στο πλαίσιο  της πρωτοβουλίας «Γέφυρες Γνώσης και Συνεργασίας» από το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ) σε συνεργασία με το R.E.A.L. Science και το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας της Κύπρου. 

Τα σεμινάρια απευθύνονται σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές, υποψήφιους διδάκτορες, διδάκτορες και μεταδιδάκτορες ερευνητές, καθώς και σε νέους ερευνητές όλων των επιστημονικών πεδίων, βαθμίδων και σταδίων καριέρας αλλά και σε εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να συναντηθούν διαδικτυακά και να συζητήσουν με καταξιωμένους επιστήμονες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, οι οποίοι θα μεταδώσουν τις δικές τους εμπειρίες σταδιοδρομίας. Οι ομιλητές προέρχονται τόσο από τον ακαδημαϊκό όσο και από τον επιχειρηματικό χώρο.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αποστείλετε email στο events@ekt.gr.

Υποβολή αιτήσεων στον ακόλουθο σύνδεσμο:    http://www.ekt.gr/el/news/25176

Πληροφορίες: Γραφείο Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής, Νεολαίας και Προώθησης της Απασχόλησης, κα. Μαρία Αθανασάκου-Μουντάκη2132002831/893, 6944699587.

Show More

Related Articles

Back to top button