ΚινηματογράφοςΝέαΕιδήσεις

Netflix: Οι νέες σειρές και οι ταινίες που βλέπουμε αυτή την εβδομάδα

Η δεύτερη σεζόν της σειράς Shadow and Bone, είναι δικαίως ο πρωταγωνιστής αυτής της εβδομάδας στο Netflix. Tην προσοχή μας αξίζει επίσης η ταινία Noise, η οποία θα είναι διαθέσιμη στην πλατφόρμα στις 17 Μαρτίου.

Σειρές του Netflix

Σκιές και Οστά: Σεζόν 2 (Shadow and Bone: Season 2)

Κυκλοφορεί 16/03/2023

Μετά την αναμέτρηση με τον Κίριγκαν, η Αλίνα και ο Μαλ βρίσκουν νέους συμμάχους, αλλά βρίσκονται αντιμέτωποι με επώδυνα διλήμματα, καθώς αναζητούν μυθικούς ενισχυτές.

Sky High: Η Σειρά (Sky High: The Series)

Κυκλοφορεί 17/03/2023

Μετά τον θάνατο του άντρα της, η Σόλε αποφασίζει να γίνει αρχιγκάνγκστερ, για να φροντίσει τον γιο της — ακόμη κι αν αυτό σημαίνει ότι θα πάει κόντρα στον πατέρα της.

Dance 100

Κυκλοφορεί 17/03/2023

Για να κερδίσουν 100.000 δολάρια, οκτώ χορογράφοι πρέπει να δημιουργήσουν σύνθετες φιγούρες για όλο και περισσότερους ελίτ χορευτές, που είναι επίσης και κριτές.

Ο Βασιλιάς των Σκιών (In His Shadow)

Κυκλοφορεί 17/03/2023

Μετά τον θάνατο του πατέρα τους, δυο ετεροθαλή αδέρφια γίνονται εχθροί σε μια κλιμακούμενη σύγκρουση με τραγικές συνέπειες.

Θόρυβος (Noise)

Κυκλοφορεί 17/03/2023

Αφού μετακομίζει με την οικογένειά του στο πατρικό του, ένας άντρας ερευνά ένα ατύχημα σε εργοστάσιο που έχει σχέση με τον πατέρα του και σκοτεινά οικογενειακά μυστικά.

Ο Μάγος και η Ελεφαντίνα (The Magician’s Elephant)

Κυκλοφορεί 17/03/2023

Ένα αποφασιστικό αγόρι δέχεται την πρόκληση ενός βασιλιά να εκπληρώσει τρεις απίθανες αποστολές, για να αποκτήσει μια μαγική ελεφαντίνα και να κυνηγήσει το πεπρωμένο του.

Κορύφωση: Η Ιστορία του Pornhub (Money Shot: The Pornhub Story)

Κυκλοφορεί 15/03/2023

Μέσα από συνεντεύξεις με performer, ακτιβιστές και παλιούς εργαζόμενους, αυτό το ντοκιμαντέρ εξερευνά τις επιτυχίες και τα σκάνδαλα του Pornhub.

Show More

Related Articles

Back to top button