ΠολιτισμόςΚηφισιάΔήμοιΜουσικήΕιδήσεις

Festival Κηφισιάς 2020: Αφιέρωμα στη Μελίνα μέσα απ’ τη φωνή της Ρίτας Αντωνοπούλου

"Θα ζω μες στο τραγουδι" στις 24 Ιουλίου στο Αίθριο του Δημαρχείου Κηφισιάς

Το Φεστιβάλ Κηφισίας 2020 με κυρίαρχο το φετινό του μήνυμα “Ενώνουμε τις καρδιές μας και με ασφάλεια ξεκινάμε” παρουσιάζει στις 24 Ιουλίου μια παράσταση αφιερωμένη στα 100 χρόνια  από την γέννηση της Μελίνας Μερκούρη με τίτλο “Θα ζω μες στο τραγουδι”.

Το κορίτσι του «Ποτέ την Κυριακή» έρχεται στο Αίθριο του Δημαρχείου Κηφισιάς για να «ζει μες στο τραγούδι» όπως ζει στις καρδιές μας.

Μέσα από την αισθαντικότητα της φωνής της Ρίτας Αντωνοπούλου θα ακτινοβολεί η Μελίνα «των παιδιών του Πειραιά», ο σύγχρονος μύθος της χώρας μας. Η Μελίνα θέλησε μαζί με τον Χατζηδάκι, τον Κακογιάννη, τον Κούνδουρο, τον Θεοδωράκη, να δείξουν ότι «υπάρχει μια άλλη Ελλάδα».

Σταυροφόρος της επιστροφής των Γλυπτών του Παρθενώνα, η εμβληματική μορφή της Μελίνας σφράγισε μια εποχή γράφοντας τη δική της λαμπρή ιστορία.

Οι μουσικοί που συνοδεύουν τη Ρίτα, σπουδαίες προσωπικότητες του χώρου, με μαέστρο τον σολίστ, συνθέτη κι ενορχηστρωτή Μανόλη Ανδρουλιδάκη στην κιθάρα, τον Σταύρο Καβαλιεράτο στο μπάσο και τον Μιχάλη Ατσάλη στην κιθάρα και το μπουζούκι.

ΔΙΑΘΕΣΗ ΔΩΡΕΑΝ ΔΕΛΤΙΩΝ ΕΙΣΟΔΟΥ:

Πέμπτη 23 και Παρασκευή 24 Ιουλίου ώρες 10:00 π.μ. – 14:00 από το Δημοτικό Κατάστημα της Εμμανουήλ Μπενάκη 3, Κηφισιά.

Show More

Related Articles

Back to top button