ΕργασίαΔήμοιΠαπάγου-ΧολαργόςΔημοτικάΕιδήσεις

“EUandU”: Ενημερωτικό- ψυχαγωγικό συνέδριο για την επιχειρηματικότητα από τον Δ. Παπάγου- Χολαργού

Ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού σας ενημερώνει για το διαδικτυακό, διαδραστικό, ενημερωτικό αλλά και ψυχαγωγικό συνέδριο “EUandU” που διοργανώνεται από την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021.

Στόχος είναι η ενημέρωση, η υποστήριξη, η έμπνευση και ενθάρρυνση των νέων να κάνουν την ιδέα τους πραγματικότητα και να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση.

Η φετινή έκδοση του “EUandU” θα εστιάσει στην έρευνα, την τεχνολογία, την καινοτομία και τη σύνδεση με τις εφαρμογές τους στην αγορά και την καθημερινότητα του πολίτη στους τομείς του μέλλοντος: την Ευρωπαϊκή Πράσινη Συμφωνία, τη Μετάβαση στην Ψηφιακή Εποχή και την Ιατρική και Βιοϊατρική Έρευνα.

Στο συνέδριο συμμετέχουν Ερευνητικά Πανεπιστημιακά Κέντρα που έχουν αναδείξει την έρευνα σε αυτούς τους τομείς στην Ελλάδα και το εξωτερικό: το Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Συστημάτων Επικοινωνιών και Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (Ε.Π.Ι.Σ.Ε.Υ.) στην Αθήνα, το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας (Ι.Τ.Ε.) στην Κρήτη και το Πανεπιστήμιο Πατρών (Π.Π.). Ομιλητές: ο κ. Μαργαρίτης Σχοινάς, Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Αρμόδιος για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής, η κα. Mariya Gabriel, Επίτροπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αρμόδια για Καινοτομία, Έρευνα, Πολιτισμό, Εκπαίδευση και Νεολαία, ο κ. Κυριάκος Πιερρακάκης, Υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης καθώς και ο κ. Χρίστος Δήμας, Υφυπουργός Έρευνας και Τεχνολογίας.

Πληροφορίες και εγγραφές στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.euandu.eu/ Πληροφορίες: Γραφείο Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής, Νεολαίας και Προώθησης της Απασχόλησης, κα. Μαρία Αθανασάκου-Μουντάκη, 2132002831/893, 6944699587, m.athanasakou@gmail.co

Show More

Related Articles

Back to top button