ΠολιτισμόςΤέχνεςΨυχαγωγίαΕιδήσεις

ECLIPSEomens: η 7η Μπιενάλε Αθήνας ψάχνει στο… Instagram μας!

Οι ηχητικές και οπτικές ψηφιακές δράσεις της 7ης Μπιενάλε της Αθήνας ECLIPSE συνεχίζονται με την ECLIPSEomens, μια διαδραστική ψηφιακή πλατφόρμα που θα συνδιαμορφωθεί με το κοινό, φιλοδοξώντας να αποτυπώσει τους οιωνούς της καθημερινότητας.

Εμπνεόμενη από την κατάσταση διαρκούς αβεβαιότητας η 7η Μπιενάλε της Αθήνας με τίτλο Εκλειψη, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Poka-Yio φιλοδοξεί «να δούμε πέρα από το σκοτάδι» διερευνώντας δυνητικές εκδοχές του αύριο μέσα από από το παρόν, το παρελθόν αλλά και το μέλλον. Τα εγκαίνια της έκθεσης λόγω των περιορισμών της πανδημίας έχουν αναβληθεί για την ‘Ανοιξη του 2021.

Στο μεταξύ η ECLIPSEomens καλεί το κοινό να εντοπίσει και απαθανατίσει τα σημάδια που υπάρχουν γύρω μας και προδίδουν ενδεχομένως κάτι από το μέλλον «σε μια από κοινού σύνθεση του θολού μωσαϊκού της εποχής μας». Με τη χρήση του Instagram, το ECLIPSEomens επιχειρεί « να στρέψει την προσοχή μας στα μηνύματα που αγνοούμε για καιρό στις καθημερινές μας διαδρομές, κρυμμένα στις φωτογραφίες που τραβάμε, στα παλιά μας άλμπουμ ή στα feed των κοινωνικών δικτύων που χρησιμοποιούμε» λένε οι διοργανωτές και ζητούν από το κοινό να μοιραστεί αυτούς τους οιωνούς κάνοντας mention την @athensbiennale στα Instagram stories ή χρησιμοποιώντας το #ECLIPSEomens στα Instagram posts.

Την 7η Μπιενάλε της Αθήνας συνεπιμελούνται οι Omsk Social Club και Larry Ossei-Mensah.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Show More

Related Articles

Back to top button