Αυτοδιοικητικές εκλογέςΕιδήσεις

Debate για την Περιφέρεια Αττικής ζητά ο Γιώργος Ιωακειμίδης

Ολόκληρη η επιστολή του προς την ΕΡΤ

Με επιστολή του στον πρόεδρο της ΕΡΤ Κωνσταντίνο Ζούλα, ο Γιώργος Ιωακειμίδης ζήτησε τη διενέργεια debate για την Περιφέρεια Αττικής εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου.

Στην επιστολή του ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής και επικεφαλής του «Αττικού Κύκλου Συνεργασίας και Εμπιστοσύνης» επισημαίνει ότι η δημόσια τηλεόραση πρέπει να παίξει τον κρίσιμο θεσμικό ρόλο της για τη δημοκρατία, συμβάλλοντας στην ενημέρωση των πολιτών της Αττικής σχετικά με τις προγραμματικές προτάσεις των υποψηφίων. Στην επιστολή Ιωακειμίδη αναφέρεται ότι στο debate πρέπει να συμμετάσχουν όλοι οι υποψήφιοι του δημοκρατικού τόξου.

Με την πρωτοβουλία του για το debate ο Γιώργος Ιωακειμίδης στέλνει καθαρό μήνυμα ότι η προεκλογική εκστρατεία για την Περιφέρεια Αττικής πρέπει να γίνει με βάση τα προγράμματα των συνδυασμών και τις απαντήσεις που δίνουν στα μεγάλα προβλήματα των πολιτών. Ταυτόχρονα, διατυπώνει ένα ηχηρό “όχι” στην τοξικότητα, τη μάχη των εντυπώσεων και τις ανούσιες κοκορομαχίες των social media. Τώρα το μπαλάκι είναι στο γήπεδο της ΕΡΤ και των άλλων υποψηφίων.

 

Ακολουθεί όλη η επιστολή Ιωακειμίδη.

Προς: Πρόεδρο της ΕΡΤ, κ. Κωνσταντίνο Ζούλα

Αθήνα, 2 Σεπτεμβρίου 2023

Αξιότιμε κ. Ζούλα,

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου έχουν μεγάλη πολιτική και κοινωνική σημασία καθώς οι πολίτες θα κληθούν να αποφασίσουν για τις τοπικές διοικήσεις της επόμενης τετραετίας.

Η δημόσια τηλεόραση έχει σημαντικό θεσμικό ρόλο να επιτελέσει για την ενημέρωση των πολιτών και των κατοίκων της Αττικής, της μεγαλύτερης Περιφέρειας της χώρας.

Ως υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής και επικεφαλής του ανεξάρτητου συνδυασμού «Αττικός Κύκλος Συνεργασίας και Εμπιστοσύνης», ζητώ από τη δημόσια τηλεόραση τη διοργάνωση τηλεμαχίας (debate), με τη συμμετοχή όλων των υποψηφίων του δημοκρατικού τόξου.

Πιστεύω ότι και οι άλλοι υποψήφιοι Περιφερειάρχες Αττικής θα είναι θετικοί στην πρόταση καθώς είμαι βέβαιος ότι αντιλαμβάνονται τη θετική συμβολή που ένας τέτοιος διάλογος θα είχε στην ενημέρωση των πολιτών.

Είμαστε στη διάθεσή σας για την διευκρίνιση των όρων της τηλεμαχίας αλλά και την εξεύρεση ημερομηνίας που να εξυπηρετεί όλους τους υποψηφίους.

Σας ευχαριστώ, εκ των προτέρων.

 

Γιώργος Ιωακειμίδης

Δήμαρχος Νίκαιας-Ρέντη

Υπ. Περιφερειάρχης Αττικής

 

 

Show More

Related Articles

Back to top button