ΚοινωνίαΠολιτισμόςΑλληλεγγύηΕιδήσεις

“Justice for Zac/Zackie” από τις “Άγριες Μέλισσες”

Οι πρωταγωνιστές φωτογραφίζονται και στηρίζουν την καμπάνια οικονομικής στήριξης για τα έξοδα της δίκης

Οι πρωταγωνίστριες του γνωστού σίριαλ «Άγριες Μέλισσες», δίνουν γροθιά στην ομοφοβία και φωτογραφιζονται με μπλουζάκια για τη Zackie, συμμετέχοντας στην καμπάνια οικονομικής στήριξης για τα έξοδα της δίκης.

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, η Δανάη Μιχαλάκη, ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο Γιάννης Βασιλώτος, η Αμαλία Καβάλη, η Έλλη Τρίγγου, η Νεφέλη Κουλούρη, η Ελένη Καρακάση, η Μαρία Πετεβή, η Κατερίνα Διδασκάλου, η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη και άλλοι ένωσαν τις δυνάμεις του στα πλατό του Διαφανίου, δίνοντας μια γροθιά στην ομοφοβία.

Όπως αναφέρει η πρωτοβουλία Justice For Zak/Zackie, «Εκτός από εξαιρετικοί ηθοποιοί είναι και εξαιρετικοί άνθρωποι εκεί στις Άγριες Μέλισσες. Φωτογραφίζονται με μπλουζάκια για τη Zackie, στηρίζοντας την καμπάνια οικονομικής στήριξης για τα έξοδα της δίκης. Είναι πολύ σημαντική η δημόσια στήριξη τέτοιων πρωτοβουλιών, πόσο μάλλον όταν συμβαίνει από ανθρώπους που η δουλειά τους αφορά τόσο μεγάλη μερίδα κόσμου».

Να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη διαδικασία οικονομικής ενίσχυσης είναι αυτή που συνδέεται ευθέως με την οικογένεια του Ζακ Κωστόπουλου. Το ποσό που θα συγκεντρωθεί, όπως αναφέρεται, θα διατεθεί για την κάλυψη των διαδικαστικών και λοιπών εξόδων που απαιτούνται για τη διαλεύκανση της δολοφονίας του Ζακ και της δικαίωσης της μνήμης του.

Μπορείτε να στηρίξετε την προσπάθεια εδώ. 

Πηγή: news247.gr
Show More

Related Articles

Back to top button