ΥγείαΚηφισιάΔήμοιΔημοτικάΕιδήσεις

5 κρούσματα κορωνοϊού στον Αθλητικό Όμιλο Πετοσφαίρισης Κηφισιάς

Σε καθημερινή βάση οι αθλητές και το επιτελείο της ομάδας υποβάλλονται σε τεστ ανίχνευσης Covid-19

Ο Αθλητικός Όμιλος Πετοσφαίρισης Κηφισιάς ανακοινώνει ότι τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2021 επιβεβαιώθηκε νέο κρούσμα κορωνοϊού σε αθλητή του, το πέμπτο μέσα σε μία εβδομάδα.

«Αυτή η δυσάρεστη εξέλιξη έρχεται να επιβεβαιώσει με τον πιο απόλυτο και εκκωφαντικό τρόπο τις ανησυχίες και τις επιφυλάξεις της διοίκησης της ομάδας ως προς τη διεξαγωγή του αγώνα με τον Φίλιππο Βέροιας (πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 30 Ιανουαρίου), οι οποίες είχαν εκφραστεί στο τελευταίο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΑΠ. Δυστυχώς το αίτημα για αναβολή του αγώνα δεν εισακούστηκε…» σημειώνει το σωματείο των Βορείων Προαστίων και προσθέτει:

«Ελπίζουμε, τουλάχιστον, να περιοριστεί η διασπορά σε άτομα σχετιζόμενα με τη δική μας ομάδα και να μην επεκταθεί σε αθλητές άλλων ομάδων. Ευχόμαστε το σημερινό κρούσμα να είναι το τελευταίο και να κλείσει ένας φαύλος κύκλος υπερμετάδοσης του κορωνοϊού».

Επίσης, ο ΑΟΠ Κηφισιάς ενημερώνει ότι σε καθημερινή βάση οι αθλητές και το επιτελείο της ομάδας υποβάλλονται σε τεστ ανίχνευσης Covid-19, προκειμένου να αντιμετωπιστεί με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί.

Επίσης, επαναλαμβάνει ότι κορυφαία προτεραιότητα για την ομάδα είναι η διαφύλαξη του ύψιστου αγαθού όλων μας, που δεν είναι άλλο από την ανθρώπινη ζωή. «Η υγεία των αθλητών και των μελών της ομάδας μας είναι αδιαπραγμάτευτη και καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να την προφυλάξουμε» συνεχίζει ο σύλλογος και καταλήγει:

«Ενημερώνουμε επίσημα ότι θα σεβαστούμε το υγειονομικό πρωτόκολλο και την προκήρυξη που διέπουν το άθλημα και την κατηγορία μας (Volley League) και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε κανονικά. Στην περίπτωση που η αγωνιστική μας δράση καταστεί αδύνατη, είτε για ιατρικούς λόγους είτε για πιθανή διακωμώδηση του αθλήματος, θα επαναπροσδιορίσουμε τις θέσεις μας, πάντα με τη σύμφωνη γνώμη της ΕΣΑΠ.

»Τελειώνοντας θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τους αθλητές, το επιτελείο της ομάδας αλλά και τις οικογένειές τους για την κατανόηση και την εμπιστοσύνη που δείχνουν στα μέλη της διοίκησης αυτές τις δύσκολες ώρες». 

Πηγή: enypografa.gr

Show More

Related Articles

Back to top button