ΒριλήσσιαΠολιτισμόςΔήμοιΘέατροΜουσικήΨυχαγωγία

31ο Φεστιβάλ Βριλησσίων: όλο το πρόγραμμα

Το 31ο Φεστιβάλ Βριλησσίων ανοίγει αυλαία στο θέατρο Νταμάρι- Αλίκη Βουγιουκλάκη φέτος στις 24 Αυγούστου. Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Βριλησσίων, η πρόεδρος Ιωάννα Κυρίτση και ο Δήμαρχος Βριλησσίων Ξένος Μανιατογιάννης αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους:

“Πρόκειται για ένα καλλιτεχνικό θεσμό, στολίδι του Πολιτισμού για την ευρύτερη περιοχή των Βορείων Προαστίων, αποτέλεσμα μίας μεγάλης προσπάθειας, που καταφέραμε να απογειώσουμε τα τελευταία χρόνια. Ένα πολιτιστικό γεγονός, που γίνεται αποδεκτό κάθε χρόνο με θέρμη από όλους τους συμμετέχοντες, ικανοποιώντας ακόμη και τους πιο απαιτητικούς θεατές, δίνοντας έτσι ζωή και χρώμα στην πόλη μας!

Ως Δημοτική Αρχή, επενδύουμε στον Πολιτισμό, τον οποίο θεωρούμε σαν τη μοναδική οδό απόδρασης από τη δύσκολη περίοδο που βιώνουμε.

Με θεατρικές και μουσικές παραγωγές από το κλασικό έως το σύγχρονο ρεπερτόριο, χωρίς να ξεχνάμε και τους μικρούς μας φίλους, διαμορφώνουμε ένα Φεστιβάλ με ποιότητα, κύρος και ιδιαίτερη φυσιογνωμία.

Σύμφωνα με τις νέες συνθήκες που διαμορφώθηκαν λόγω της πανδημίας του COVID -19, σας διαβεβαιώνουμε ότι θα τηρηθούν αυστηρά τα πρωτοκόλλα πρόληψης για τη μέγιστη δυνατή προφύλαξη των θεατών που θα επισκεφθούν το ανακαινισμένο θέατρο ΝΤΑΜΑΡΙ-AΛΙΚΗ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ.

Σας προσκαλούμε λοιπόν, να το επισκεφθείτε , να το στηρίξετε με την αυθόρμητη και ενεργή παρουσία σας και να απολαύσετε τις ποικίλες πολιτιστικές του προτάσεις.

Σας ευχόμαστε να περάσετε μαγευτικές βραδιές Τέχνης με προτεραιότητα την Υγεία και την Ασφάλεια όλων!”

Προπώληση εισιτηρίων

Γραφείο ΠΑΟΔΗΒ:

Ολυμπιονικών & Σπ. Λούη

(τέρμα Κισσάβου)

Τηλ. Επικοινωνίας. : 2108101510, 2108101511

E.Mail : kleistob@otenet.gr

Site : www.vrilissia-arts-sports.gr

Ώρες 09:00-15:00, καθημερινά πλην Σαββάτου & Κυριακής.

Προσέλευση στο θέατρο:

– Τουλάχιστον μιάμιση ώρα πριν την έναρξη της κάθε παράστασης, λόγω των έκτακτων μέτρων που θα ισχύουν για τον CONID 19.

 

Show More

Related Articles

Back to top button